27 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa19°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt17°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

CTP-BG LEFKOŞA İLÇE ÖRGÜTÜNDEN SEÇİM ÇALIŞMASI

CTP-BG Lefkoşa İlçe Örgütünden Seçim Çalışması

05 Mayıs 2014 Pazartesi 16:50

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Lefkoşa İlçesinden bir heyet, seçim çalışmaları kapsamında bugün Değirmenlik, Minareliköy, Gönyeli ve Alayköy’ü ziyaret etti.

CTP’den verilen bilgiye göre, Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın başkanlığındaki heyette CTP-BG Lefkoşa milletvekili Doğuş Derya ve Dışişleri Bakanı Özdil Nami davetli olarak yer aldı. İlk ziyareti Değirmenlik köyüne gerçekleştiren CTP Lefkoşa İlçe heyeti, Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal ile birlikte bir köy kahvesine giderek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara hayata geçirdiği projelerden bahseden Işısal, ardından CTP Lefkoşa heyetine Değirmenlik ve Minareliköy bölgelerini gezdirdi.

Benli icraatlarını anlattı

Değirmenlik ve Minareliköy ziyaretlerini tamamlayan CTP Lefkoşa İlçesi, ardından Gönyeli’ye geçti. Gönyeli Belediye Başkanı, CTP Lefkoşa heyetini Gönyeli Ocak Örgütü’nde karşıladı. Heyete yaptığı icraatlardan bahseden Benli, Gönyeli’yi köyden kente dönüştürdüklerini vurguladı. Temel sorunların büyümediği tek yerin Gönyeli olduğunu dile getiren Benli, ocak örgütünde yaptığı konuşmanın ardından heyetle birlikte bölge esnafını ziyaret etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Benli, ardından Gönyeli Avcılık Kulübü’ne giderek buradaki vatandaşlarla da sohbet etti.

Alayköy  Ziyaret Edildi

Gönyeli’deki ziyaretlerini tamamlayan CTP-BG Lefkoşa İlçe heyeti, ardından Alayköy’e gitti. Alayköy Spor Kulübü’ne de giden  heyet, kulüp binasının karşısına kurulan açık pazardan alışveriş yaptı. Esnaf ve vatandaşlarla bölgeyi gezen CTP-BG Lefkoşa İlçe heyeti, ardından yeniden kulüp binasına dönerek buradaki vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA