19 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

CTP-BG FENA KARIŞTI. KÜFÜR, DARP VE TEKME…

CTP-BG fena karıştı. Küfür, darp ve tekme…

01 Temmuz 2014 Salı 12:22

TARTIŞMALAR BÜYÜDÜ: Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler’in (CTP-BG) Yerel Yönetim Seçimleri ile birlikte kalelerini kaybetmesi, parti içinde tansiyonu artırdı. CTP-BG’de bıyıklı, bıyıksız tartışmaları bu kez küfür ve darp şeklinde kendini gösterdi.

MAĞUSA KARIŞTI: Mağusa’da Oktay Kayalp’in seçimde yaşadığı yenilgi, Mağusa İlçe Merkezi’nde büyük gerilime neden oldu. Seçim sonuçlarının kesinleşmesi sonrasında, CTP-BG Mağusa İlçe Merkezi’nde darp edilmeye varan, ciddi tartışmalar yaşandı. Eski İlçe Yöneticisi Alper Barkınay ve CTP-BG MYK Üyesi Ali Gulle’nin Oktay Kayalp’ın saldırısına uğradığı öğrenildi. 

YENİLGİ KAVGAYA DÖNÜŞTÜ: Seçim yenilgisi sonrasında, CTP-BG’de küfürlü tartışmaların ve saldırıların yaşandığı öğrenilirken, bir yandan partinin eski genel başkanı ve eski başbakan Ferdi Sabit Soyer’in resimleri parçalandı, diğer yandan bazı partililer tekme tokat parti binasından atıldı. 

Rana SARRO

CTP-BG’li Mağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp’in seçimi kaybetmesi, Mağusa İlçesi’nde büyük gerilime neden oldu. CTP-BG Mağusa İlçesi’nde seçim sonuçları belli olduktan sonra ciddi olaylar yaşandı.

“Soyer’in fotoğrafını parçaladı”

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay'ın eşi Rana Uluçay, duvarda asılı olan eski Başkanlardan Ferdi Sabit Soyer’in fotoğrafını parçalayarak; yerine Belediye Başkanlığı’nı kaybeden Oktay Kayalp’in fotoğrafını astı.

Güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre, dün sabah ise, CTP-BG Mağusa İlçesi’nde ciddi tartışmalar yaşandı. Eski İlçe Yöneticisi Alper Barkınay ve CTP-BG MYK Üyesi Ali Gulle, Oktay Kayalp taraftarlarının saldırısına uğradı.

Gulle’ye küfürlü saldırı!

Oktay Kayalp’a yakınlığıyla bilinen Saffet Mehmetalioğlu, Hüseyin Aranır ve Mağusa Belediye Meclis Üyesi olan Erol Adalıer; Eski İlçe Yöneticisi Alper Barkınay ile Ali Gulle’ye saldırıda bulundu.

Barkınay darp edildi

Önceki gece Mağusa İlçesi Binası’na giden CTP-BG MYK Üyesi Ali Gulle, Kayalp taraftarlarının sözlü saldırı ve küfürlü tacizine uğrarken; dün de parti binasına giden Eski İlçe Yöneticisi Alper Barkınay, darp edilerek binaya sokulmadı.

Tekmelenerek dışarı atıldı

Alper Barkınay, Saffet Mehmetalioğlu tarafından tekmelenerek, parti binasından atıldı. Mağusa İlçesi’nde seçim sonuçları üzerine yaşanan bu olayların, farklı bir takım ilişkilerden kaynaklandığı söyleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA