26 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa21°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele21°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

ÇOCUK VE GENÇLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Çocuk ve Gençler Gönüllerince Eğlendi

06 Ağustos 2014 Çarşamba 08:20

SOS Çocuk Köyü’nde kalan çocuk ve gençler, Kervansaray plajındaydı…

 

Çocuk ve Gençler Gönüllerince Eğlendi

 

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre;SOS Çocuk köyünde kalan çocuk ve gençler bugün kendileri için düzenlenen plaj etkinliğine katıldı. Girne Belediyesi tarafından düzenlenen plaj etkinliği, sabah saat 10:00’da gerçekleştirildi.

Girne Belediyesi’ne ait Kervansaray Plajı’nda düzenlenen etkinliğe, SOS Çocuk Köyü Derneği İzcilik Kulübü İzci Lideri Besime Durmuş ve SOS çocuk ve gençlerinden oluşan toplam 30 kişilik grup katıldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı açıklamada; ‘Bu gençlerin kent yaşamına daha aktif katılmaları bizim içide bir sosyal sorumluluktur. SOS Çocuk köyünde bulunan  çocuk ve gençlerimiz sevgi ve ilgiye ihtiyaç duymaktadırlar. Çocuk ve gençlerimizin farklı bir gün geçirmeleri, eğlenmeleri ve kaynaşmaları için düzenlediğimiz plaj etkinliği belediyemize ait Kervansaray Plajı’nda gerçekleştirildi. Ayrıca plaj etkinliğine katılan çocuk ve gençlerimize yiyecek ve içecek ikramında da bulunuldu.

Başkan Güngördü; SOS Çocuk Köyü Derneği’nin birçok faaliyetini çeşitli kurum ve kuruluşlardan aldığı katkılarla sürdürmekte olduğuna vurgu yaparak, Dernek çalışmalarının daha ileriye götürebilmesi için kurum olarak bizler de elimizden geldiğince gereken katkıları koymaya devam edeceğiz’ açıklamasında bulundu.

Güngördü; ‘SOS Çocuk köyündeki çocuk ve gençlerimizi mutlu etmekten, tüm belediye meclis üyelerim ve belediye çalışanlarım olarak büyük bir sevinç duyduğumuzu dile getirmek isterim’ dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA