19 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt12°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

“ÇOCUK VE ÇOCUKLUĞA DEĞER VEREN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Kuzey Kıbrıs’ta okul öncesi eğitimi geliştirmek ve bu alana katkı koymak amacı ile kurulan Okul Öncesi Eğitim Derneği, 22 Ekim Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde tanıtım etkinliği düzenliyor.

“Çocuk ve çocukluğa değer veren herkesi bekliyoruz”

21 Ekim 2018 Pazar 15:23

Kuzey Kıbrıs’ta okul öncesi eğitimi geliştirmek ve bu alanda gerek aileleri gerekse öğretmenleri bilinçlendirmek amacıyla kurulan Okul Öncesi Eğitim Derneği, 22 Ekim Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 18:00’de tanıtım etkinliği düzenliyor. Dernek başkanı Selim Özmenek’in konuşması ile başlayacak etkinlikte, okul öncesi öğretmenlerini ve ebeveynlerini bir araya getirmek amacı ile kurulan web sitesi tanıtımı ile devam edecek. Ardından Doç. Dr. Nihan Koran’ın çocuk hakları konulu konuşması ile devam edecek olan etkinlikte son olarak katılımcıların güncel sorunları, önerileri ve paylaşımları tartışabileceği kokteyl ile son bulacak.

Okul Öncesi Eğitim Derneği hakkında

Okul Öncesi Eğitim Derneği bütüncül yaklaşımla, çocuğun gelişiminden sorumlu aile, çocuk doktoru, psikolog, gelişim uzmanları, özel eğitim uzmanları, yazarlar ve öğretmenler ile disiplinler arası çalışmayı önemseyerek, bilimsel kaynakların ışığında, dünyada ve ülkemizdeki gelişmeleri de dikkate alarak hareket edilmesini kendine felsefe edinmiştir. Bu bağlamda Okul Öncesi Eğitim Derneği, çocuğun eğitiminden ve gelişiminden sorumlu her bireyi kucaklayıp işbirliği içinde çalışmayı hedeflemektedir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA