25 Nisan 2024
  • Lefkoşa28°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele26°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C

ÇOCUĞU ERKEK DOĞUNCA ŞAŞIRAN ANNENİN İFADESİ VİRAL OLDU

Çocuğu erkek doğunca şaşıran annenin ifadesi viral oldu

02 Haziran 2016 Perşembe 13:37

Çocuk beklemek bütün anne ve baba adayları için dünyadaki en güzel duygulardan biridir. Doğumdan sonra yüzlerde oluşan ifadeleri yakalamak da fotoğrafçıların en ilginç çalışmaları arasında oluyor. Avustralya'da bir annenin yüzündeki ifade ise sosyal medyada günün en beğenilen karelerinden biri oldu.

KIZ BEBEK BEKLİYORDU

Avustralyalı Koto Nakamura isimli anne adayı kız bebek bekliyordu ve ismini de Hinata koyacaktı. Yakınlarından yeni bebeği için gelen hediyeler bile pembeydi. Ancak doğum sırasında anne ve baba adayının beklemediği bir şey oldu. Doğum anını ölümsüzleştirmek için tuttukları fotoğrafçı da bu anları kayıt altına aldı.

DOĞUM FOTOĞRAFÇISI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Doğum yaptıktan sonra kız olarak beklediği bebeğinin aslında erkek olduğunu gören annenin şaşkın hatta şok geçirmiş yüz ifadesi de doğum fotoğrafçısının objektifinde ölümsüzleşti.

'BİRKAÇ SANİYELİĞİNE ŞOK GEÇİRDİM''

Büyük şaşkınlık geçiren anne kısa süre sonra sevinç gözyaşlarına boğuldu. Söz konusu fotoğraf için ise yeni anne, "Birkaç saniyeliğine şok geçirdim ama daha sonra bebeğin kız ya da erkek olmasının benim için önemli değildi zaten." dedi. Bebeğinin ismini Japonca'da büyük ve zarif anlamcocugu-erkek-dogunca-sasiran-annenin-ifadesi-8491772_5768_m.jpgına gelen Taiga koymaya karar veren annenin artık büyüdüğü zaman oğluna anlatacağı komik bir hikayesi var.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA