ÇİN DEVLET GÖREVLİLERİ UZAYLILARIN VARLIĞINI DOĞRULADI!
Çin devleti geçtiğimiz günlerde uzaylıların varlığını doğrulayan resmi bir açıklama yaptı...

13 Kasım 2016 Pazar 14:07
Bugüne kadar bazı devlet kuruluşlarının, ordu görevlilerinin ve emekli astronotların dünya dışı varlıkları doğruladığına şahit olmuştuk. Çin devleti ise geçtiğimiz günlerde olaya son noktayı koydu ve uzaylıların varlığını doğrulayan resmi bir açıklama yaptı.
Uzaylıların varlığına dair geçtiğimiz yıllarda ciddi kanıtlar sunulmuştu. Bunlardan en önemlisi de şüphesiz Kanada Savunma Bakanlığı'ndan emekli Paul Hellyer'ın açıklamalarıydı.
Hellyer, uzaylıların varlığının ABD ve Kanada devletleri tarafından bilindiğini ve en az dört farklı uzaylı türünün binlerce yıldır Dünya'yı ziyaret etmekte olduğunu belirtmişti.

Üstelik uzaylıların varlığı hakkında yapılan açıklamalar bunlarla da sınırlı değil.
Bugüne kadar CIA, FBI, Amerikan Donanması, NASA, pek çok ordu görevlisi, emekli astronot, 51. Bölge'nin görevlileri ve Brezilya ve Rusya devletleri uzaylıların varlığını kısmen de olsa doğrulamıştı.
Son olarak ise kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olan "Citizen Hearing"in toplantısında uzaylıların varlığı doğrulandı.

Saygıdeğer bir araştırmacı ve Çin UFO Federasyonu'nun başkanı olan Shi-Li Sun, geçtiğimiz günlerde cesur bir adım atarak uzaylıların varlığını doğruladı.
Üstelik Sun'a göre dünya dışı varlıkların yaptıkları ziyaretler sandığımızdan çok daha öncesine dayanıyor.
Sun, Dünya'nın on binlerce yıldır uzaylılar tarafından ziyaret edildiğini ve hatta Çin'in kültürünü ve medeniyetini inşa etmeye çalıştığı zamanlarda bile uzaylılara rastlandığını belirtiyor.
Sun, yaptığı açıklamada, insanlığın gelişim sürecinde uzaylıların katkıları olduğunu belirtiyor.
Sun'a göre dünyamız bilinmeyen bir süre boyunca uzaylılar tarafından ziyaret edilmiş ve toplumumuzun oluşmasında bu canlıların büyük katkıları olmuş. Yaptığı çalışmalar, bilim insanına dünyamızın uzaylılar tarafından tekrar ziyaret edileceğini ve insanlığın geldiği durumun kontrol edileceğini düşündürmüş.
Sun'a göre Çin kültüründe binlerce yıldır pek çok sanat eserinde ve halk hikayesinde rastlanan ejderha figürü kesin bir biçimde uzaylılara işaret ediyor.

İşte Sun’ın o açıklaması:
"Çin kültüründe insanlar kendilerini ejderhaların soyundan gelen canlılar olarak görür ve kültürümüzde ejderhaların uzay boşluğundan geldiğine inanılır. Yani bizler ejderhaların çocuklarıyız ve aynı zamanda dünya dışı varlıklarız. Burada eski insanların bize anlatmak istediği bir şeyler var..."
Açıklamanın en önemli kısmını şu cümleler oluşturuyor:
"Onlarca yıldır yapılan çalışmalar, ben dâhil UFO'lar üzerine çalışan tüm akademisyenleri dünya dışı varlıkların gerçekliğine ikna etmiştir. Kısacası bizler UFO'ların, uzaylıların, kısacası dünya dışı varlıkların gerçekliğine inanıyoruz..."
Kaynak: Onedio İnternet Sitesi
Sermet Nereli: “Halkla birlikte yöneteceğiz, herkes kazanacak, İskele kazanacak”“CTP’nin markalaşmış ‘Herkes için hizmet’ anlayışını İskele’yle buluşturacağız”17 Eylül 2026 Perşembe 17:43İSKELE
Erhürman, 23 Eylül’de New York’a gidecekCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, 23 Eylül’de New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ve BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin ile görüşeceğini açıkladı.17 Eylül 2026 Perşembe 17:20KIBRIS
170 üreticiye bin modern arı kovanı“KKTC Arıcılığın Geliştirilmesi Kırsal Kalkınma Projesi -Kovan Dağıtım Töreni”, bugün Lefkoşa Millet Bahçesi’nde yapıldı.17 Eylül 2026 Perşembe 17:18KIBRIS
Erhürman'dan seçim yasasına ilişkin 4 uyarıCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Cumhuriyet Meclisi’ne iade ettiği Seçim ve Halkoylaması Yasası ile ilgili 4 noktaya dikkat çekerek, düzenlemelerin Meclis tarafından yeniden değerlendirilmesini istedi.17 Eylül 2026 Perşembe 17:12KIBRIS
Meteoroloji Dairesi'nden sağanak uyarısıMeteoroloji Dairesi, yarın gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurarak, yetkililer ile vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.17 Eylül 2026 Perşembe 14:01HAVA DURUMU
BM’den Erhürman-Hristodulidis görüşmesi sonrası açıklamaKıbrıs Türk lideri Tufan Erhürman ile Kıbrıs Rum lideri Nikos Hristodulidis’in görüşmesi tamamlandı.17 Eylül 2026 Perşembe 13:27KIBRIS
Kişi: Değişim yakın...Önlerinde 2,5 ay bulunduğunu belirten Kişi, son sözü halkın söyleyeceğini ifade ederek, “Biz hazırız. Karşımıza nasıl bir tablo çıkacağını biliyoruz. Az sabır… Değişim yakın!” dedi.17 Eylül 2026 Perşembe 13:19KIBRIS
Şahali’den DAÜ’deki görev değişikliği önerisine tepki: “DAÜ’ye dokunma artık!”CTP Milletvekili Erkut Şahali, seçime sayılı günler kala Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı ve üyelerinde değişiklik yapılmasının gündeme gelmesine tepki gösterdi.17 Eylül 2026 Perşembe 13:13KIBRIS
Erhürman'dan Karma Oyu Kaldıran Düzenlemeye VETO!Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, karma oyu kaldıran Seçim ve Halkoylaması Değişiklik Yasası’nda yapılan yeni düzenlemeyi Meclis’e iade etti.17 Eylül 2026 Perşembe 13:09KIBRIS
Taçoy'dan akaryakıta zam savunmasıTaçoy: Akaryakıt düzenlemesi kar amaçlı değil, tedarikin devamını sağlamak adına yapıldı17 Eylül 2026 Perşembe 13:01KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.