18 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa17°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele17°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

CEZAR EKİNCİ: "YARIM KALAN İŞİMİZİ BİTİRMEYE GELİYORUZ"

Cezar Ekinci: "Yarım kalan işimizi bitirmeye geliyoruz"

21 Nisan 2014 Pazartesi 11:29

Alsancak belediye başkan adayı Cezar Ekinci, mevcut başkanın son seçimden bu yana hiçbir hizmet yatırımı yapmadığını belirterek geçen sefer dönen ayak oyunlarının bu defa başarılı olamayacağını ve Alsancak’a hak ettiği CTP’nin hizmet anlayışını getireceğini söyledi.

Ekinci, “Yarım kalan işimizi bitirmeye geliyoruz. Alsancak yeniden bölgenin yükselen yıldızı olacak” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. CTP Alsancak Örgütü’nün düzenlediği Açmenya Restoran’da gerçekleşen etkinlikte belediye başkan adayı Cezar Ekinci, halk ile buluştu. Yoğun katılımın ve yüksek heyecanın gözlemlendiği etkinlikte CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP Yerel Yönetimler Sekreteri Hakan Kuntay, Girne milletvekilleri Salih İzbul, Ömer Kalyoncu ve Fazilet Özdenefe de yer aldı.

KUTLAY ERK: ALSANCAK’TA ZAFER YAKIN

CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk, Alsancak’ta bir önceki seçimden bu yana Alsancak’a belediye tarafından hiçbir yatırım yapılmayarak bölge halkının hizmetten mahrum bırakıldığını, CTP’nin yerel yönetimler vizyonu ile Alsancak’ın hak ettiği hizmeti alacağını belirtti.  “Elimizdeki veriler, bilgiler ve çalışmalar, 29 Haziran gecesi Alsancak’ta CTP’nin ve Cezar Ekinci’nin zafer kazanacağını gösteriyor” diyen Erk, Ulusal Birlik Partisi’nin bulunduğu tüm belediyelerde hizmet kalitesinin ortada olduğunu söyledi.

EKİNCİ: ALSANCAK İNSAN ODAKLI YEREL YÖNETİM ANLAYIŞINA KAVUŞACAK

CTP Alsancak belediye başkan adayı Cezar Ekinci CTP’nin yerel yönetimlerde bir marka olduğunu ve Alsancaklıların bu hizmet anlayışını hak ettiğini belirtti. Ekinci bir önceki seçimde yapılan tüm müdahaleler ve ayak oyunlarına rağmen az bir farkla seçimin kaybedildiğini hatırlatarak 29 Haziran gecesi Alsancak’ta CTP’nin büyük bir zafer kazanacağını söyledi.

Alsancak’ta mevcut başkanın vatandaşlara hiçbir hizmet vermediğini ifade eden Ekinci, 29 Haziran’dan sonra Alsancak’ta belediyenin rutin yapması gereken işlerin harfiyen yapılacağını ve insan odaklı yerel yönetim anlayışına Alsancaklıların kavuşacağını vurguladı. Gecenin sonunda partililerle sohbet eden Ekinci, önümüzdeki günlerde etkinliklerin tüm hızıyla devam edeceğini ve projelerini Alsancaklılar ve basınla paylaşacağını belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA