29 Mart 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa17°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...

Mağusa’da tasarrufunda 6 gr Sentetik Cannabionoid ve 10 gr Kokain türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Muzaffer Önbıçak dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

Cezaevine gönderildi...

16 Ocak 2016 Cumartesi 09:36

Mağusa’da tasarrufunda 6 gr Sentetik Cannabionoid ve 10 gr Kokain türü uyuşturucu madde bulunduran zanlı Muzaffer Önbıçak almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Önbıçak, davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Suçlarını kabul etti...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, zanlı Muzaffer Önbıçak’ı 12 Ocak tarihinde tasarrufunda 6 gr Sentetik Cannabionoid ve 10 gr Kokain türü uyuşturucu madde ile tespit ederek tutukladıklarını anımsattı. Zanlı Önbıçak’a 11 Ocak tarihinde 10 gr Kokain ile 6 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde alma ve tasarruf suçlarından dava getirildiğini belirten Kavaz, zanlının aleyhine getirilen suçları kabul ettiğini söyledi.

Polis: “Suç işlemeyi hobi haline getirdi...”

Polis Memuru Mustafa Kavaz, zanlı Muzaffer Önbıçak’ın daha önceden iki kez “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu” ile “Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu” suçu işlediğini, 22 Ekim 2012 tarihinde ise uyuşturucu suçundan 7 ay hapis cezasına mahkum edildiğini açıkladı. Zanlının suç işlemeyi hobi haline getirdiğini söyleyen Kavaz, zanlının serbest kalması halinde ayni suçu işlemeye devam edebileceğini belirterek, suçun tekrarlanmaması için zanlının hükümsüz tutuklu olarak 3 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Muzaffer Önbıçak’ın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 45 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Gamze PİR BAYKUR

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA