19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

CENK TEVET YİNE COŞTURDU

Cenk Tevet yine coşturdu

07 Mayıs 2014 Çarşamba 16:18

Başarılı performansları ve yıldızları ülkemiz ile buluşturan Merit Park Hotel, Cenk Tevet ile bir kez daha muhteşem bir eğlenceye daha imza atıldı. Keyifli sahne şovu ile bir kez daha geleneği bozmayan Cenk Tevet konserinin başında yine kendisini yetiştiren Barış Manço için alkış istedi. Geniş bir repertuar ile sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı, samimi tavırları ile yine izleyenlerden tam puan aldı.  Konserinin bir bölümünde orkestra arkadaşlarını sahneden indiren Tevet, davul, saksafon ve gitar soloları ile büyük alkış aldı.

Cenk Tevet, Merit Park Hotel misafirlerine ‘’Fransızca bilen var mı?’’ diye sordu. Misafirlerden olumsuz yanıt alan sanatçı, ‘’Farkında değilsiniz ama aslında biliyorsunuz’’ diyerek ‘’Ne Nana Na’’ parçasını seslendirdi. Nakaratta tüm misafirlerin kendisine eşlik etmesi üzerine ‘’Ben size Fransızca bildiğinizi söylemiştim’’ dedi. Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nilüfer, Kayahan, Kenan Doğulu, Barış Manço ve daha bir çok sanatçının eserlerine konserinde yer veren Tevet’e Merit Park Hotel konukları da eşlik etti. Arif Sağ ve Neşet Ertaş için alkış isteyen Tevet, ‘’Ben Her Gece Sarhoşum’’ ve ‘’Yaktın Beni’’ parçasını seslendirdi.

Cenk Tevet’i dinlemeye gelenler arasında Belçikalı konuklar dikkat çekti. Belçikalı grup, sempatik tavırları ve dansları ile Tevet’in dikkatinden kaçmadı.  Tevet, gruba Türkçe şarkı öğretti ve keyifli dakikalara imza attı.

İlkokul zamanlarında Türkan Şoray’a aşık olduğunu belirten sanatçı, bir dizide kendisiyle oynama imkanı bulduğunu, Şoray’ın elini tuttuğunu ve elinin nasıl titrediğini hatırladığını anlattı. Anısını anlatmasının ardından ‘’Selvi Boylum Al Yazmalım’’ filminin müziği eşliğinde şiir okudu.Cenk Tevet konserine ‘’İsyan’’, ‘’Bir Tatlı Huzur’’, ‘’ Haydar Haydar’’ parçaları ile devam etti. Merit Park Hotel ailesine alkış isteyen Tevet, tüm konuklara müzik dolu bir gece yaşattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA