28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

ÇELER, ENGELSİZ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

Engelsiz Yaşam Evi’nin durumunun ele alındığı kabulde, Bakan Çeler; Engelsiz Yaşam Evi ile ilgili gelinen süreç hakkında dernek temsilcilerine bilgi verdi.

Çeler, Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği temsilcilerini kabul etti

24 Ekim 2018 Çarşamba 13:52

Engelsiz Yaşam Evi’nin durumunun ele alındığı kabulde, Bakan Çeler; Engelsiz Yaşam Evi ile ilgili gelinen süreç hakkında dernek temsilcilerine bilgi verdi.

Engelsiz Yaşam Evi Projesi’nin ikinci etabı için keşif bedelinin belirlendiğini ve yaklaşık 7 milyon TL tutarında bütçeye ihtiyaç duyulduğunu açıklayan Bakan Çeler, yaşanan ekonomik kriz koşullarında söz konusu bütçenin sağlanması için, Bakanlığın konuya hassasiyet gösterdiğini söyledi.

Çeler; toplumsal duyarlılığı ön plana çıkararak 2019 yılı içinde Engelsiz Yaşam Evi’nin tamamlanması konusunda ilgili sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket etmeyi arzuladıklarını; engelli örgütleri ile işbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Engelli yakını olan ailelerin yıllardan beri gelecek kaygısı yaşadığını, kendilerinden sonra engelli yakınlarına kim bakacağı endişesi taşıdığını anımsatan Çeler, yaşam evinin en erken zamanda tamamlanması için toplumu da seferber olmaya davet etti.

Daha sonra Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği’nin sekreterliğini yürütmekte olan Hüsniye Özer, geliri Engelsiz Yaşam Evi Projesine bağışlanacak olan " Kilidim Anahtarım Sevgim-dir" isimli şiir kitabını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’e takdim etti

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA