27 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa19°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt17°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

ÇANGAR MOTORS EFSANEVİ BRP ÜRÜNLERİNİ KIBRISLILAR İLE TANIŞTIRDI

ÇANGAR MOTORS efsanevi BRP ürünlerini Kıbrıslılar ile tanıştırdı

15 Mayıs 2014 Perşembe 16:51

Efsanevi BRP ürünlerinin Türkiye distribütörü Depar Motor A.Ş. Kıbrıs’ta  Çangar Motors ile birlikte ilk satış noktasını açtı. 100 ülkede, 4.200 bayi ve distribütör ağıyla bir dünya devi olan BRP’nin (BombardierRecreationalProducts) ürettiği Evinrude ve Tohatsu Deniz Motoru, Sea-Doo marka Deniz Motosikleti, 3 tekerlekli efsane motor Can-AmSpyder, Can-Am ATV/UTV/SSVürünlerinin son modelleri Çangar Motors Showroom’unda yapılan bir tanıtım kokteyli ile tanıtıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin iş ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isimin katıldığı çok özel bir kokteyl ile tanıtılan, ürünlerinin test sürüşleri de yapıldı.

Çangar Motors efsanevi BRP ürünlerini Kıbrıslılar ile tanıştırdı.

Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar “BRP üretimi Sea-doo ve Can-Am ATV’lerini KKTC halkıyla tanıştırmaktan memnuniyet duyduklarını, BRP ürünleriniadaya getirmelerinin tek sebebinin ise bu ürünlerin kalitesinin rakiplerinden çok daha yüksek olduğunu için tercih ettiklerini söyledi.Tüm BRP ürünlerinde de sınırsız finans seçeneklerinin bulunduğunu ve herkesi BRP ürünleri ile tanışmak için Çangar Motors’abekliyoruz’’dedi.Tanıtım gecesine özel ilk ATV’yi alana %50 indirim veren Çangar ilgiden çok memnun kalacağız çünkü bu sektörde de birinci olmak için yola çıktık diye belirtti.

BRP Orta ve Doğu Avrupa Bölge Müdürü Martin Karasekyaptığı konuşmada; Depar Motor A.Ş. ile olmaktan gururlu ve mutlu olduklarını dile getirirken Depar Motor’un BRP’nin en eski bayisi ve dünya satış birincisi olduğunu da sözlerine ekledi.  Konuşmasına devam eden Karasek; İlklere ve rekor satışlara imza atan Çangar Motors’unKıbrıs’da büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve bu birliktelikten çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi. Son olarak, Depar Motor A.Ş. Kurucu Ortağı ve Teknik Servis Müdürü Vidal İtkin yaptığı sunumda ürünlerin teknik özelliklerinden söz etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA