25 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa19°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

BÜYÜKKONUK’TA İLK ANKET! SENNAROĞLU AÇIK ARA ÖNDE

Büyükkonuk’ta İlk Anket! Sennaroğlu Açık Ara Önde

28 Nisan 2014 Pazartesi 10:46

Büyükkonuk Belediye Başkanlığının ‘Anket’ sonuçları belirlendi. Anket Ahmet Sennaroğlu önde diyor

Çok çekişmeli geçmesi beklenen Büyükkonuk Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili olarak başkan adaylarının çalışmaları devam ederken bölgede yapılan ankette başkan adaylarının kazanma oranları belirlendi

CTP Bölge örgütlerinin ismi üzerinde konsessüs sağladığı Ahmet Sennaroğlu’nun anket çalışmalarında %49.9 oy oranı ile önde olduğu gözlemlenirken başkanlık yarışının kıran kırana geçmesi bekleniyor.  

Büyükkonuk Belediye Başkanlığını kazanmak için başkan adayları ile birlikte partilerde kolları sıvadı. UBP’nin Büyükkonuk Belediye Başkanlığı adaylığı için halen bu görevi yürütmekte olan Sezai Sezen’i tekrar aday göstertmesine karşın CTP’nin de aday belirleme çalışmaları sonrasında Ahmet Sennaroğlu’nun ismi üzerinde konsessüs sağlanması başkanlık seçiminin çok çetin geçmesine neden oldu.

Büyükkonuk Belediye Meclis üyesi Ahmet Sennaroğlu ile halen başkanlığı yürütmekte olan Sezai Sezen arasında geçmesi beklenen yarışta önde gelen anket şirketleri de bölgenin nabzını tutmak için çalışmalara başladı.

Ahmet Sennaroğlu önde

Yapılan anket çalışmalarının sonuçları da açıklanmaya başlanırken Kıbrıs Sözcü’nün elde ettiği anket çalışmalarında Ahmet Sennaroğlu’nun önde olduğu gözlemlendi. Bugün itibarı ile Ahmet Sennaroğlu %49.9 oy oranına sahip gösterilirken, Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen’in de %25.09 oy oranına sahip olduğu gözlemlendi. Ankette Çalıkuşu %23.01 oy oranına sahip olduğu gözlemlenirken Hiçbiri diyenlerin oy oranı da %2 olarak gösteriliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA