26 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele25°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANIYOR!

Euro-Tour Men 'de Avrupa'nın en büyükleri üst sıralar için mücadele ediyor...

Büyük çekişme yaşanıyor!

03 Haziran 2016 Cuma 17:34

Sporcularımız dün oynanan karşılaşmalarda Euro-Tour Men'e veda ederken, büyük çekişme yaşanan turnuvada Avrupa'nın en iyileri bir üst sıraya yükselebilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor

 Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu ile Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu'nun (EPBF) işbirliğinde gerçekleştirilmekte olan Euro-Tour Men'de büyük çekişme yaşanıyor.

bil1.jpg
Acapulco Resort Hotel'de 31 ülkeden 200'ü aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmekte olan Euro-Tour Men'de ikinci gün karşılaşmaları dün (03.06.2016, Cuma) tamamlanırken, sporcular arasındaki çekişme dikkat çekti. Sporcularımız ilk 32 arasına girmeyi başaramayarak Euro-Tour Men'e veda ederken, ilk 32'ye giren sporcuların çoğunluğunu İngiliz, Polonyalı,  Alman ve Hollandalı sporcular  oluşturdu.
bil2.jpg

Başarılı Olamadık

Sporcularımız ilk gün elde ettikleri galibiyetlerin ardından dün oynanan karşılaşmalarda başarılı olamayarak Euro-Tour Men'e veda ettiler.  Dün oynanan karşılaşmalarda Ali Karanfiloğlu Polonyalı Radoslaw Babica'ya 9-4, Onuç Altur Rus sporcu Andrey Sereshtan'a 9-2, Emir Konuklu Belçikalı Sebastian Ludwig'e 9-0, Osman Şanlısoy Polonyalı Jacub Sawicki'ye    9-2, Rüstem Aygünlü Norveçli Mats B. Sctijetne'ye 9-2, Mustafa Alnar ise Polonyalı Mieszko Fortuuski'ye 9-4 mağlup oldu. Bu sonuçların ardından Euro-Tour Men'e veda eden sporcularımız gözlerini yarın (05 Haziran 2016, Pazar) başlayacak North Cyprus Challenge Cup'a çevirdi.
Finaller Bugün

 İlk 32'ye kalan sporcuların dün oynanan karşılaşmalar ile belirlendiği Euro-Tour Men'de Çeyrek-Final, Yarı-Final ve Final karşılaşmaları bugün (04 Haziran 2016, Cumartesi) oynanacak. Başarılı sporcuların ödülleri ise saat 18.00'de oynanacak final karşılaşmasının ardından saat19:30'da düzenlenecek ödül töreninde verilecek.
 bil3.jpg

Avrupa’nın en iyi 42 bilardocusunun mücadele etmekte olduğu Euro-Tour Men, Euro-Tour Women ve North Cyprus Challenge Cup'ın yarışmaları ile ödül törenleri KOZOOM TV tarafından internet üzerinden tüm Dünya’ya servis ediliyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA