29 Nisan 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa30°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele30°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

BUNSEM’DE DİL EĞİTİMİ KURSLARI BAŞLIYOR...

British University of Nicosia sürekli Eğitim Merkezi’nde (BUNSEM) Yabancılara Türkçe Dil Eğitimi başlıyor.

BUNSEM’de Dil Eğitimi Kursları başlıyor...

13 Temmuz 2016 Çarşamba 17:06

BUN Rektörlüğüne bağlı Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre;

Tarihi çok eskilere dayanan ve günümüzde dünyanın hemen her bölgesinde öğretimi yapılan Türkçe, dünyada en çok konuşulan beşinci dil konumundadır. Bir başka deyişle dünya nüfusunun yüzde 3'ü Türkçe konuşuyor. Genellikle yazıldığı gibi okunan, istisnaları fazla olmayan, sistematik ve kurallı bir dil olan Türkçe’yi öğrenmek, zannedildiği kadar zor değildir. Hatta günümüzde, Türkçenin bilgisayar diline en uygun dillerden biri olduğu çeşitli çevreler tarafından dile getirilmektedir.

Eğitim adası olan Kıbrıs’a eğitim ve çalışma amaçlı üçüncü ülkelerden gelen kişiler de Türkçe konuşmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda Üniversitemizde Türkçe Dil Eğitimi kursları uzman öğretim üyeleri tarafından tercihe göre Temmuz ve Ağustos aylarında birer aylık Yaz Kursları şeklinde verilecektir. Bu ders kapsamında katılımcıların Türkçe’yi hızlı, kolay ve etkili bir şekilde öğrenmeleri amaçlanmaktadır.

Türkçe Dil Kursu: 18 Temmuz-12 Ağustos 2016

Haftada/3 gün ve saat:18.00-21.30 (3 saat)

Her Kesime Yönelik İngilizce Kursları...

“BUNSEM İngilizce Kursları da aynı dönemde başlıyor.  İngilizce kursları iki farklı içerikte olacak;

  1. Gençlere yönelik İngilizce kursu; motivasyon, kendine güven ve iletişim becerilerini iyileştirmek amacıyla hazırlanmış bir kurstur. Bu kurs aynı zamanda  İngilizceyi hoş vakit geçirme, katılım ve gerçek yaşamda kullanmaya yöneliktir.
  2. Profesyonel İngilizce Becerileri Kursunda ise işyerindeki İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek amaçlanmaktadır. Bu kurs, İngilizcenin profesyonel amaçla kullanıldığı iş yaşamı, turizm ya da herhangi bir alanda çalışanlara yöneliktir.

Haftada 3 gün ve tercihe göre sabah (9.30-12.30) ya da akşam saatlerinde (18.00-21.30) 3 saatlik kurslar şeklinde düzenlenecektir.

1. Dönem: 18 Temmuz – 12 Ağustos 2016  (Haftada 3 gün/ her kurs 3 saat)

2. Dönem: 15 Ağustos - 9 Eylül 2016

Kurs ücretleri ve ayrıntılı bilgi için info@bun.edu.tr adresine mail atmak ya da +90 548 835 73 00 numaralı telefona başvurmak yeterli olacaktır”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA