24 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa36°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt34°C
  • İskele36°C
  • İstanbul25°C
  • Ankara28°C

BRİTİSH UNİVERSİTY OF NİCOSİA’DAN  “ORYANTASYON GÜNLERİ”

British University of Nicosia’dan  “Oryantasyon Günleri”

03 Ekim 2014 Cuma 12:42

IMG_4954Yüksek öğrenim alanına yepyeni bir soluk ve iddialı bir eğitim anlayışı ile başlayan British University of Nicosia, 2014-2015 Akademik Yılı ders başlangıcı öncesi, 1-2 Ekim tarihlerinde “Oryantasyon Günleri Programı” adı altında bir dizi etkinlik düzenledi.

Öğrenci sayısının 300’e yaklaştığı üniversitede gerçekleştirilen bu etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 1 Ekim tarihinde “Kampus’ta Yaşam” teması ile başlayan program üniversite Genel Sekreteri Sn. Tuncer Hasan Tuncergil, uluslararası ofis, halkla ilişkiler ve tanıtım ofisi yetkilileri ile birlikte idari birimlerin, akademik birimlerin tanıtılmasının yanı sıra üniversite kampusunda öğrencilerin yararlanacağı fiziki yatırımlar da öğrencilere tanıtıldı.

KÜLTÜR GEZİSİ

Yine ayni gün öğleden sonra gerçekleştirilen Girne bölgesi kültürel gezisi öncesi üniversite konferans salonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşam, yüksek öğretim, olanaklar ve üniversitenin hedefleri, misyonu, vizyonu ve gelecek ile ilgili planları hakkında Genel Sekreter Tuncer Hasan Tuncergil tarafından konferans verildi. Samimi bir atmosferde geçen bu buluşma sonrası öğrenciler Girne bölgesindeki geziye üniversite yetkilileri ile birlikte katıldı. 2 Ekim 2014 Perşembe günü ise gruplar halinde ve yine British University of Nicosia yetkilileri nezaretinde Lefkoşa ve Gazimağusa kültürel gezisi kalabalık bir öğrenci katılımı ile gerçekleşti. Öğrenciler bu gezi sırasında şehirleri, tarihi ve kültürel mekanları tanıma fırsatı yakaladılar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA