28 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa23°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele23°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

BOŞANMA DAVASINDA KAOS: 1'İ POLİS, 14 YARALI!

Boşanma davasında kaos: 1'i polis, 14 yaralı!

02 Mayıs 2015 Cumartesi 11:42

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki çiftin aileleri arasında çıkan, tüfek, bıçak, sopa ve taşların da kullanıldığı kavgada 1'i polis, 14 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 8 kişi gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında boşanma davası bulunan ve ayrı yaşayan 32 yaşındaki Leyla Kaplan ve 35 yaşındaki Kemal Delibaş çiftinin yakınları arasında tartışma yaşandı.

Delibaş ailesine mensup kişiler, Leyla Kaplan'ın Maaşkuyu Caddesi'nde yaşadığı eve geldi. Kaplan'ın yakınlarının da geldiği evde taraflar birbirlerine av tüfeği, bıçak, taş ve sopalarla saldırmaya başladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin araya girmesiyle sonlandırılan kavgada Oktay Delibaş, Şaban Delibaş, Kemal Delibaş, Mehmet Delibaş, Kezban Delibaş, Cuma Kaplan, Mehmet Kaplan, Müslüm Delibaş, Leyla Delibaş, Caner Kaplan, Osman Kaplan, Ramazan Delibaş ve Celal Delibaş ile tarafları ayırmaya çalışan polis memuru 36 yaşındaki Beşir Demirbaş vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağırılan sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kavgaya karıştığı belirlenen ve isimleri açıklanmayan 8 kişiyi gözaltına alıp olası bir gerginlik yaşanmaması için olay yeri ile hastanelerde güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA