25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

BORAN KÜLTÜR MERKEZİ: ”ÜLKÜ OCAKLARI VE SEVDOST DER” GİBİ DERNEKLER YA KAPATILACAK; YADA ADALETİ HALK KENDİSİ SAĞLAYACAK!

Boran Kültür Merkezi: ”Ülkü Ocakları ve SEVDOST DER” gibi dernekler ya kapatılacak; yada adaleti halk kendisi sağlayacak!

17 Haziran 2016 Cuma 17:42

Geçtiğimiz günlerde yine her zamanki gibi “Ülkü Ocakları” sempatizanı olduğu bilinen kişilerce, üniversitelerde sol görüşlü ve doğu kökenli öğrencileri darp edilişinin ve yaralanmalarının ardından bugün SEVDOST DER adı altındaki “din ve islam” temelli gerici çalışmalar yapan derneğin başkanı Mahsur Öztürk; 15 yaşında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu haberi basına yansımıştır.

Bu iğrenç bir olaydır!

Bu gibi derneklerin ve bu gibi dernek üyelerinin; Kıbrıs’taki tek amaçları bugün gece kulübü, kumarhane, fuhuş sektöründen vergi alıp ayakta durmaya çalışan coğrafyasında yaşadığımız devleti “ayakta tutmak” ve “terör” yaymaktan öte hiçbir şey değildir!

Uyuşturucu, gasp, tecavüz, cinayet gibi karanlık şeylerle uğraşanların genelde sempatizanı olduğu örgütlenmeler bu gibi örgütlenmelerdir!

Bugün 15 yaşındaki bir çocuğa “din ve islam” odaklı çalışmalar yapan bir derneğin başkanı tecavüz edecek noktaya gelmişse ve/veya ellerinde bıçaklarla, dillerinde küfürlerle üniversitelerde kan döken hangi derneğin üyesi olduğu “malum” faşistlerin elini kolunu sallaya sallaya gezdiği devlet KKTC devletidir.

İşte böyle bir ortamda KKTC devleti “adalet” sağlayamaz!

Sağlayabilseydi zaten bu yaşananlar olmazdı!

Devlet’in adaleti sağlayamadığı yerde; adaleti halk sağlar!

15 yaşındaki çocuğa tecavüz eden Mahsur Öztürk isimli şahıs en ağır ceza ile cezalandırılmazsa, Boran Kültür Merkezi olarak bizler halkın kendi adaletini kendisi sağlaması için elimizden geleni ardımıza koymayacağız!

Olacak olanlardan sorumlu değiliz!

Kıbrıs; hiçbir işgalci-emperyalist devletin “faşist-yobaz-tecavüzcü-katil” yetiştirme yurdu olmayacak!

Ya adalet sağlanır! Yada herkes bedelini öder!

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA