29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BMW AMERİKADAKİ 3 MİLYONUNCU ARACINI ÜRETTİ

BMW Amerikadaki 3 milyonuncu aracını üretti

14 Nisan 2015 Salı 17:26

BMW Amerikadaki Spartanburg merkezinde 1994 yılında başladığı üretiminde 2015 Nisan ayı itibari ile 3 milyonuncu aracının üretimini tamamlayarak bir ilke imza attı.

2014 yılı yazında BMW ithalatçılarının Dubai’de yapmış olduğu toplantıda KKTC’nin tek resmi BMW ithalatçısı Çangar Motors’un kurucusu Mehmet Çangar tarafından BMW üst düzey yöneticilerine verdiği tavsiye ile üretilen 3 milyonuncu aracın sloganı ise’’BMW, seni seviyoruz’’oldu.

Mehmet Çangar’’ biz bu sloganı yıllardır kullanıyoruz ve bu slogan bizim insanlarızla olan pozitif iletişimimizin temelini oluşturuyor, o yüzden BMW’da kullansın ve etkisini görsün’’ dedi.

BMW Amerikadaki Spartanburg merkezinde 3 milyonuncu aracını üretti.

3 milyonuncu şanslı araç Mugello kırmızısı koltukları ve gri metalik rengi ile  BMW X5 oldu. BMW Amerika CEO’su Manfred Erlacher ‘’BMW Amerika’nın büyümesi oldukça sıradışı olmuştur, üretime başladığımız günden itibaren BMW kalitesi, güvenliği ve sürüş keyfinden bir an olsun ödün vermeden çalışmaya devam ettik ve edeceğiz, tüm çalışanlarımı tebrik ederim’’ dedi.

Ayrıca Şubat ayında BMW Spartanburg merkezi Amerika Ticaret Birimi tarafından en üst otomotiv ihracatçısı olarak duyuruldu. Geçen yıl ile karşılaştırıldığında %13 artış göstermiştir’’ diye sözlerine son verdi.

2014 yılında 20. yılını kutlayan tesis, yıl boyunca yine bir rekorla 364.000 araç üretti.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA