16 Nisan 2024
  • Lefkoşa30°C
  • Mağusa30°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt29°C
  • İskele30°C
  • İstanbul25°C
  • Ankara25°C

BMW 4 SERİSİ GRAN COUPÉ, BEKLEDİĞİNİZE DEĞECEK

BMW 4 Serisi gran coupé, beklediğinize değecek

09 Temmuz 2014 Çarşamba 13:14

Dış tasarım.

Harekete geçiren dinamizm; hareketsizken bile cezbediyor. BMW 4 Serisi Coupé'nin tasarımı, atletik duruşunu büyüleyici bir şekilde yansıtıyor ve gerçek sürüş keyfini ifade ediyor. Bu sözü yolculuk sırasında yerine getirmenin yanı sıra, beklentilerin çok daha ötesine geçiyor.

BMW 4 Serisi Coupé, uzun aks aralığı ve kısa aks dışı mesafeleri ile kendinden emin bir otoritenin vücut bulmuş halidir. Arka koltuk üst yapısı, ayrıcalıklı coupé tarzını öne çıkarır. Arka kısma doğru dinamik şekilde uzanan düz tavan çizgisi ve otomobilin ortaya koyduğu duruş, yolculuk başlamadan önce dahi odaklanmış atletik yapıyı açığa çıkarır.

İç Tasarım

BMW 4 Serisi Coupé'nin iç tasarımı, maksimum ergonomi sağlamak adına tam olarak sürücüye yönelik tasarlanmıştır ve sürücüyü odak noktasına yerleştiren sportif bir ortam yaratır.

Bunu sağlamak için iç tasarımda yalnızca en özel malzemeler kullanılır; kaliteli Dakota deri veya çekici alüminyum iç kaplama şeritleri bunların arasında gösterilebilir. Tüm kontroller ergonomik bir şekilde sürücü etrafında toplanmıştır, böylece sürücü tüm fonksiyonlara sezgisel ve hızlı bir şekilde erişebilir.

Yenilikçi tasarımı sayesinde, iç tasarım tüm yolcuları konforlu bir şekilde sarar. Güvenlik bu otomobilde en ayrıcalıklı biçimiyle hayat bulur; kaliteli kapı şeritleri sportif bir ortam yaratır ve çevikliği yansıtan kokpit tasarımının arka yolculara gerçek anlamda ulaşmasını sağlar.

Motor

BMW 4 Serisi GranCoupe, 428i’in 2.0 litrelik turbolu motoru 248 beygir gücü ve 345 Nmtork üretirken 0-96 km/s hızlanmasını 5.7 saniyede tamamlıyor. 435i ise 3.0 litre altı-silindirli motorundan 300 beygir maksimum güç ve 406 Nm maksimum tork elde ediyor ve 0-96 km/s deparını 4.9 saniyede tamamlıyor. Arkadan itişli veya xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılan BMW 4 Serisi GranCoupe428i ve 435i olarak sunuluyor.BMW 4 Serisi GranCoupe’de sekiz ileri vitesli otomatik şanzıman sistemi ise kusursuz.

2.0 litre turbo benzinli motora sahip 184 beygirlik 420i ve 2.0 litre turbodizel motora sahip 156 beygirlik 418d ve 184 beygirlik 420d Avrupa’da satışa sunulacak. Yine Avrupa pazarı için ilerleyen dönemlerde yeni dizel motorlar sunmayı planlıyor.

Daha detaylı bilgi ve test sürüşü için Çangar Motors’a uğrayın yada 444 44 50’den bizi arayın.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA