25 Nisan 2024
  • Lefkoşa33°C
  • Mağusa32°C
  • Girne33°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele32°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

BMW 2 SERİSİ CABRİO, ÇANGAR MOTORS’DA.

BMW 2 Serisi Cabrio, Çangar Motors’da.

11 Ağustos 2015 Salı 15:31

Sınıfında dünyanın en sevilen üstü açık premium modelin yerini alan BMW 2 Serisi Cabrio’da kendine özgü sürüş dinamikleri, verimlilik, çeviklik, atletik şıklık, heyecan, konfor, işlevsellik ve akıllı ağ bağlantısı gibi güçlü yönler sistematik olarak geliştirildi. Tipik BMW oturma konumu ve geniş açılır tavan sayesinde benzersiz yoğunlukta üstü açık sürüş deneyimi sunan otomobilin sahip olduğu bu segmentte benzersiz arkadan itiş özelliği olağanüstü dinamik bir karakteri mümkün kılar.

Otomobilin dış görünümünde zarif biçimde uzatılmış çizgiler, öne çıkarılmış karakter çizgisiyle düz bir siluet ve arkadan itiş konfigürasyonuna işaret eden güçlü bir şekilde biçimlendirilen arka tekerlek bombeleri ön plana çıkar. Aynı zamanda her biri özel dış ve iç tasarıma, donanım özelliklerine sahip Advantage, Luxury Line, Sport Line ve M Sport gibi modellerle hedefe yönelik kişiselleştirme imkanı da mevcuttur.

Akıllı hafif tasarımı sayesinde ağırlığı ideal duruma getirilen modelin hassas şekilde belirlenmiş yükleme yolları ve geniş deformasyon alanlarına sahip gövde yapısı Euro NCAP çarpışma testlerinde beş yıldızla ödüllendirilen BMW 1 Serisini temel alır.

Yüksek kaliteli standart donanım elektrikle çalışan ve akustik açıdan yalıtılmış tavan, yağmur sezicisi, hands-free telefon sistemi, USB ses arayüzü, düz ekran tasarımlı Kontrol Ekranına sahip iDrive işletim sistemini içeren BMW Professional radyo, cabrio moduna sahip otomatik klima kumandası içerir.

BMW ConnectedDrive tarafından sunulan önemli ölçüde genişletilmiş sürücü destek sistemleri ve mobilite hizmetleri mevcuttur. Bunlar arasında Elektrokrom Uzun Huzmeli Farlar, Adaptif Farlar, Park Asistanı, geri görüş kamerası, Sürüş Asistanı, Sollama Yapılmaz Bilgisi ekranına sahip Hız Limit Bilgisi, fren fonksiyonuna sahip Cruise Control Sistemi, Gerçek Zamanlı Trafik Bilgisi, Online Eğlence, Facebook veya Twitter gibi İnternet tabanlı hizmetler için uygulamalar tarafından sağlanan gelişmiş işlevsellik yer alır.

Detaylı bilgi ve test sürüşü için Çangar Motors BMW showroomunu ziyaret ediniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA