20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

BKP SORDU; "PARLAMENTODA BULUNAN PARTİLERİN ARASINDA NE FARK VAR?"

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), Dipkarpaz köyünü ziyaret etti...

BKP sordu; "Parlamentoda bulunan partilerin arasında ne fark var?"

02 Haziran 2016 Perşembe 15:22

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), Dipkarpaz köyünü ziyaret etti.

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan,  BKP İskele ve BKP Mağusa İlçe başkan ve yöneticilerinden oluşan kalabalık bir heyet, Dipkarpaz’a giderek köy halkının sorunlarını dinledi, görüşlerini aktardı ve çözüm önerilerini ortaya koydu.

BKP’den yapılan açıklamaya göre, köy gezisinde BKP Genel Başkanı İzzet İzcan halka hitaben yaptığı konuşmada, köylünün sorunlarını yerinde görmek için geldiklerini, hangi bölgeye gidilse vatandaşın dert küpü olarak karşılarına çıktığını, dertlerin ortak olduğunu söyledi.

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan “Yönetimde emek düşmanı bir hükümet var, siz ne söylerseniz söyleyin, duymuyor ve görmüyorlar. Patates tarlada kaldı, narenciye para etmiyor, kuraklık köylünün belini büktü, hayvancı sütünü satamıyor diyorsun, alık alık yüzünüze bakıyorlar, diğerleri gibi aciz ve çaresiz bir UBP-DP hükümeti var”şeklinde konuştu.

bkp_kibris_logo.svg.png

PARLAMENTODA BULUNAN PARTİLER ARASINDA NE FARK VAR?

“Bugün parlamentoda görev yapan tüm partiler dönem dönem hükümetlerde görev almışlardır” diyen İzcan “Söyleyin allah aşkına aralarında ne fark var, halkı kandırıp hükümetcilik oynamaktan, Ankara’daki hükümetlerin elinde oyuncak olmaktan ileri gidebildiler mi?” diye sordu.

İzcan,  “ekmeğini alınteri akıtarak taştan çıkaran” Karpaz emekçilerini, Birleşik Kıbrıs Partisi’nin yanında saf tutmaya çağırdı.

İzcan, “Biz sol değerlere inanan, emeği en yüce değer gören, insanlar arasında hiçbir ayırım yapmayan, sizlerin içerisinden çıkan mücadele arkadaşlarınızız. Kâr, daha fazla kâr hırsıyla yanıp tutuşan egemen güçlerin karalama politikalarına alet olmayın, gelin geleceği birlikte kuralım”dedi.

Kıbrıs sorunu çözülmeden rahat yüzü görmeyeceklerini belirten İzcan, “ Barış için var gücümüzle çalışırken, başta Kürt halkı olmak üzere ezilen tüm dünya halklarının yanında, onlarla dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz”dedi.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA