19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele21°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

BİR SEKS İŞÇİSİNİN İTİRAFLARI

Sosyal medyada iş hayatının bilinmeyenlerini açıklayan bir seks işçisinin itirafları internette büyük ilgi çekti.

Bir seks işçisinin itirafları

29 Mart 2016 Salı 16:14

19 yaşında ve Kanadalı olması dışında başka bir kişisel bilgi açıklamayan kadın, kullanıcıların sorularına ilginç yanıtlar verdi. Reddit'in "Bana herhangi bir şey sorun" kategorisi altına, 18 yaşına bastığından beri para karşılığıyla erkeklerle birlikte olduğunu belirten kadın, neredeyse 20 yaşında olduğunu ve sorular beklediğini ifade etti.

-Nasıl başladın?

Bir arkadaşım bu meslekte çalışıyordu, vakti olmadığı müşterilerini bana önerdi. Oradan devam ettim.

-İki yıldır kaç tane müşterin oldu?

İki yılda 9 müşterim oldu. Onlarla sürekli bir ilişkim var, "ucuz fahişe" gibi değil de "özel eskort" gibi çalışmayı tercih ediyorum.

-Müşterilerin hangi işte çalışıyor?

Toronto'da bir politikacı var, burada yaşayan bir yazar var, Miami'de bir avukat ve Dallas'ta yaşayan emekli bir kişi (eskiden ne iş yaptığını bilmiyorum). Hepsi oldukça yakışıklı, en yaşlısı 52, en genci 31 yaşında. Şaşırtıcı şekilde hiçbiri kilolu değil. 

-Ortalama bir işin nelerden oluşuyor?

Genelde 2 ila 3 gün sürüyor. Yemeğe, sinemaya, gösteriye, alışverişe gidiyoruz. Ancak bir tane müşterim benimle gündüzleri için çağırıyor, gece otelde kalıp ertesi gün dönüyorum. 

-Yapmadığın belirli bir şey var mı? Bir müşteriyi bir şey istediği için hiç reddettin mi?

Henüz hiçbir garip isteği geri çevirmedim. Ters ilişkiyi reddediyorum ama başka şeyler yapıyoruz. Bazılarının üzerine işediğim oldu, ama asla onların benim üzerime idrarlarını yapmalarına izin vermedim.

-Ne kadar para kazanıyorsun?

Şu anda bir haftasonunda 5 bin dolar (14,4 bin TL) civarında kazanıyorum. St Tropez'e gidip tek bir haftasonunda 20 bin dolar (57,6 bin TL) kazanabilir ama şu anda kazandığım bana yetiyor. O parayı tek haftasonunda kazanacağıma her aynaya baktığımda kendimden nefret etmemeyi tercih ederim.

-Kazandığın parayla ne yapmayı planlıyorsun?

Büyük çoğunluğunu biriktirdim. Yeni bir araba ve ev aldım, okulumu ödedim ancak büyük harcamalarım hiç olmadı. En güzel şey ise tüm seyahatlerimde hiç para harcamamam. 

bir-seks-iscisinin-itiraflari-001.jpg

-Ailenden veya erkek arkadaşından mesleğini saklıyor musun?

Erkek arkadaşım yok, ailem de bilmiyor.

-Öğrenirlerse ne olur?

Üzüleceklerini tahmin ediyorum. Onlara elimden geldiğince açıklamaya çalışırım, ama yine de hoşnutsuz olacaklarını varsayıyorum. 

-Bir sevgilide ne özellik ararsın?

Şu anda bir sevgili aramıyorum o yüzden emin değilim. Büyük erkekleri çekici buluyorum, büyükten kastım kilolu. Kişilik olarak kendinden emin ve alçak gönüllü, ayakları yere basan kişileri seviyorum. Erkeklerin arasında çok fazla vakit harcadım, çoğu parası olduğu için tüm kadınlara sahip olabileceklerini sanıyorlar.

bir-seks-iscisinin-itiraflari.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA