28 Mart 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

BİLARDO’DA AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Bilardo’da Avrupa'ya veda ettik

22 Nisan 2015 Çarşamba 11:01

 Avrupa Bilardo Şampiyonası’nı dün oynadığımız “9Top” karşılaşmaları ile tamamladık

Ümitli olduğumuz "9 Top" karşılaşmalarında arzu ettikleri sonuçları elde edemeyen sporcularımız galibiyet elde edemedikleri “9 Top” karşılaşmalarının ardından Avrupa Şampiyonası'na veda ettiler

Avrupa Bilardo Şampiyonası 'na dün oynadığımız “9 Top” karşılaşmalarının ardından veda ettik.

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından bu yıl Portekiz'in Vale Do Lobo kentinde düzenlenen "Erkekler", "Kadınlar" ve "Tekerlekli Sandalye"  şampiyonasında karşılaşmalar "14 + 1" (Straight Pool), "10 Top", "8 Top" ve "9 Top" disiplininde oynandı. Takım karşılaşmalarının da yer aldığı şampiyonanın son disiplini olan "9 Top" karşılaşmaları dün oynanırken sporcularımız arzu ettikleri sonuçları elde edemeyerek şampiyonaya veda ettiler.

Sporcularımızdan Ali Karanfiloğlu "9 Top" daki ilk maçında  Hollandalı Nick Van Der Berg'e 9-2, ikinci maçında ise rakibi Dzmitry Chuprov'a 9-6 mağlup oldu ve şampiyonaya veda etti. Sporcumuz Osman Şanlısoy ise İlk karşılaşmasında rakibi Jaraslov Polach'a 9-6 mağlup olmasının ardından Romen rakibi Sergieu Voicu'ya da 9-3 kaybetti ve şampiyonaya veda eden ikinci sporcumuz oldu.

Şampiyonada mücadele eden bir diğer sporcumuz Onuç Altur ise ilk maçında rakibi Matjaz Demsar'a 9-1 mağlup olurken, ikinci karşılaşmasında Polonyalı Karol Skowerski'ye 9-3 mağlup olmaktan kurtulamadı. "9 Top" ilk turunu bay geçen sporcumuz Berk Mehmetcik ise kazananlar gurubundaki ilk karşılaşmasında Finlandiyalı sporcu Petri Makkonen'e 9-5, ardından Polonyalı Tomasz Kaplan'a 9-6 mağlup oldu ve şampiyonaya veda etti.

Bayanlardaki temsilcimiz Gizem Paralı ise ilk turda Alman rakibi Melarie Suessenguth’a, ikinci karşılaşmasında ise rakibi Caroline Roos'a aynı skor ile

7-1 mağlup oldu ve şampiyonaya veda etti. Bilardo Milli Takım Kafilemizin bugün  adaya dönmesi bekleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA