26 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa21°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele21°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

BIÇAKLAMA ZANLISI TEMİNATA BAĞLANDI

Bıçaklama zanlısı teminata bağlandı

29 Ağustos 2014 Cuma 12:44

(Kamalı Haber) - Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde 23 Ağustos tarihinde evine gittiği arkadaşıyla arasında çıkan tartışma üzerine önce vantilatör sonra bıçakla saldırarak vahim zarar, yaralama ve ciddi darp suçlarından itham edilerek hakkında 3 gün tutukluluk alınan zanlı, tutukluluk süresinin dolması üzerine dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis müfettiş muavini Kemal Çoban olayla ilgili bulguları aktardı. Çoban, zanlının 23 Ağustos saat 22.10 raddelerinde Taşkınköy’de yaşanan olay nedeniyle vahim zarar, yaralama ve ciddi darp suçuyla ilişkilendirildiğini söyledi. Kemal Çoban zanlının arkadaşı olan Daniel Archibong ile aralarında çıkan vantilatör kavgasında zanlı tasarrufuna geçirdiği vantilatör ile arkadaşına vurarak ciddi surette darp ettiğini söyledi. Zanlının daha sonra yine evindeki 30 santim uzunluğundaki bıçakla arkadaşına saldırıp sol el ve göğsünden yaralayarak vahim bedensel yara almasına sebep olduğunu belirtti.

Kemal Çoban mesele ile ilgili olarak başlattıkları tahkikatın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Yargıç Hale Ahmet Raşit huzurunda verilen şahadetin ardından zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır buluna bilmesi için yurtdışına çıkışının yasaklanmasına haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesine ve 5 bin TL nakdi teminat yatırması koşulu ile serbest kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA