29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

BIÇAKLA BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR

Bıçakla birbirlerine saldırdılar

21 Mayıs 2014 Çarşamba 13:49

Gamze BAYKUR

Mağusa’da Veyselliler bölgesinde faaliyet gösteren “Veyselliler Okey Salonu” içerisinde başlayarak sokağa taşan kavgada kan aktı. Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen ve çıkan kavgada birbirlerini bıçakla yaralayan zanlı S.A ile A.V.D isimli iki kişi dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz bıçak taşıma”, “Kavga”, “Rahatsızlık”, “Sarhoşluk”, “Adam yaralama”, “Korkutmak amacıyla bıçak taşıma” ve “Tecavüzkar alet taşıma” suçlamalarıyla mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı S. A ile A.V.D, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Birbirlerini bıçakladılar…

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Bulut, nefesinde yüzde 206 promil alkol bulunan zanlı S.A ile nefesinde yüzde 181 promil alkol bulunan zanlı A. V. D’nin 20 Mayıs tarihinde saat 00:10 raddelerinde Veyselliler bölgesinde faaliyet gösteren “Veyselliler Okey Salonu” içerisinde eskiden beri aralarında husumet bulunduğu gerekçesiyle kavga etmeye başladıklarını ve kavganın sokağa taştığını belirtti. Kavga sırasında zanlı S. A’nın olay yerinden ayrıldığını belirten Bulut, zanlının yan tarafta bulunan işyerine giderek tasarrufuna 18 cm uzunluğundaki bıçağı ve alüminyum sopa alarak olay yerine geri döndüğünü, zanlı A. V. D’nin ise okey salonundan bıçak alarak olay yerine geri geldiğini açıkladı. Bulut, zanlı S. A’nın tasarrufundaki bıçak ile zanlı A. V. D’yi yüzünden ve elinden yaraladığını, alüminyum sopa ile de zanlı başına ve vücudunun muhtelif yerlerine vurarak ciddi şekilde darp ettiğini belirterek, zanlı A. V.D’nin ise zanlı S.A’yı, tasarrufundaki bıçakla yüzünden yaraladığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Bulut, her iki zanlının da uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı S. A ile A. V. D’nin pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 1’er KKTC vatandaşının 50 ‘şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada 1 gün en yakın karakola giderek ispatı vücutta bulunmalarına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA