26 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele25°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

BEŞİKTAŞ’IN GÖNLÜ OLDU! SALI GÜNÜ BİTİYOR…

Fenerbahçe ile köprüleri atan Gökhan Gönül, salı günü sözleşmesinin sona ermesinin ardından siyah-beyazlı kulübe imza atacak...

Beşiktaş’ın gönlü oldu! Salı günü bitiyor…

29 Mayıs 2016 Pazar 13:00

Gökhan Gönül’ün gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği büyük ölçüde netleşti. Fenerbahçe ile salı günü bitecek olan sözleşmesini yenilemeyen milli sağ bek, uzun süredir isminin birlikte anıldığı Beşiktaş ile artık imza aşamasına geldi. 31 yaşındaki futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Gökhan’ın Fenerbahçe ile masaya oturmayacağını açıkladı. Tecrübeli oyuncuya Beşiktaş dışında İngiltere ve İspanya’dan 5 takımın da talip olduğunu ifade eden Bulut, kontrat bitiş tarihi olan 31 Mayıs’tan sonra Gökhan Gönül için öncelikle oldukça istekli olan siyah-beyazlı kulüple görüşeceğini ve çok büyük ihtimalle anlaşma sağlamayı beklediklerini dile getirdi.

650 BİN EURO FARK İÇİN

Fenerbahçe yönetimi, sezon içerisinde Gökhan Gönül için Beşiktaş ile pazarlık yaptığından Ahmet Bulut’un sözleşme yenileme görüşmelerinde olmasını istemiyor. Gökhan ise menajeri olmadan kesinlikle masaya oturmayacağını yönetime iletti ve böylece taraflar arasında bir görüşme gerçekleşmedi. Milli sağ bek, Beşiktaş ile anlaşırsa 750 bin Euro, Fenerbahçe ile yeni kontrat imzalarsa 100 bin Euro ücret kazanacak olan Bulut, aradaki 650 bin Euro komisyon farkı nedeniyle temsilcisi olduğu futbolcunun Beşiktaş’a gitmesi için elinden geleni yaptığı iddia ediliyor.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA