28 Mart 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

BELEDİYE SAHİP ÇIKTI

Belediye sahip çıktı

28 Nisan 2014 Pazartesi 11:00

Yangın sonucunda bir aile evsiz kaldı…

Belediye sahip çıktı

Güzelyurt’ta önceki gün meydana gelen ev yangınında, kiralarında bulunan evin tamamen yanması sonucunda evsiz kalan Özçelik ailesine Güzelyurt Belediyesi sahip çıktı.

Güzelyurt Marmara Sokak’ta Mehmer Kortaş’a ait olan ve Özçelik ailesinin kirasında bulunan evde, su sebilinin aşırı ısınmasından dolayı önceki gün saat 12.00 sıralarında çıkan yangında, ev tamamen yanarak, ciddi hasar görürken, Özçelik ailesi evsiz kaldı.

Güzelyurt Belediyesi Müdürü Süleyman Aldağ, gazetemize yaptığı açıklamada; evsiz kalan aileyi geçici olarak bir eve yerleştirdiklerini ve yıkıntıyı temizlemek için ekiplerini görevlendirdiklerini belirtti.

Süleyman Aldağ, temizleme çalışmalarının başlatılması için, ailenin kirasında bulunan evinin esas sahibinin, evin tamamen yıkılması ya da temizlenmesi konusundaki kararının beklendiğini de kaydetti.

“Biz bu insanları geçici olarak bir yere yerleştirdik. Yıkıntıyı temizlemek için ekipleri görevlendirdik. Tamir ve bakım süresince, biz her türlü katkıyı yapacağız” diyen Aldağ, yangın sonucunda mağdur olan aileyi tazmin etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bu durumda esas görevin İçişleri Bakanlığı’na düştüğünü de belirten Aldağ, hasar tespiti konusunda, Kaymakamlığın bu konuda bir rapor hazırlama çalışması olduğunu da ifade etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA