20 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

BEDEN EĞİTİM VE SPOR YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu 2016-2016 Akademik yılı mezuniyet töreni Büyük Kütüphane Salon 4'te coşkuyla gerçekleştirildi.

Beden Eğitim Ve Spor Yüksekokulu Mezuniyet Töreni coşkuyla gerçekleştirildi

27 Haziran 2016 Pazartesi 22:32

Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Beden Eğitimi Spor Yükseokulu Müdürü Doç. Dr. Cevdet Tınazcı açılışta yaptığı konuşmada; “Bugün en değerli anlarımızdan birini yaşıyoruz. Bugün gençlerimiz kendileri için oldukça değerli olan bir ilke imza atıyorlar. 4 yıl içerisinde hayal, düşünce ve tecrübelerinde tüm öğrenciler değişiklik yaşadı. Artık öğrencilerimize meslektaşımız olarak hitap edebiliyoruz. Bizler için çok yoğun geçen 4 yıl sonrasında öğrencilerimiz hayallerine kavuşmak için ilk adımı attılar. Tüm öğrenciler Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu bölümüyle beraber kendi yeteneklerini geliştirip kültürlerine yön verdiler. Bu bizler için bir onurdur. Bundan sonra diplomalarınızla beraber yeni bir yola yelken açıyorsunuz umarım bugüne kadar vermeye çalıştığımız kültürlenme sürecini en iyi şekilde aktarmışızdır tüm öğretim elemanlarımla beraber çıkacağınız yeni yolda Üniversitemizde katettiğiniz yol kadar başarı göstermeniz dileğiyle mezuniyetiniz hayırlı olsun. “Dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin SADIKOĞLU ise; “Sevgili öğrenciler, bugün sizin gurur gününüzdür. 4 yıl çektiğiniz zahmet ve sıkıntılar ,başarılar ve sevinçler alacağınız diplomalarla taçlandırılmış olacaktır. Sizin bugünlere gelmenizde anne babalarınızın çektikleri zorluklar her şeyin üzerindedir. Maddi manevi zorluklara katlandılar. Çok sevindirici bir durumdur ki üniversitemiz beden eğitimine büyük bir önem vermektedir. Üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel’in önderliğinde Kadın Basketbol Takımı Türkiye süper liğinde KKTC için ayrı bir pencere açmıştır.  Tüm öğrencileri sevgi ve saygı ile kutlarım. Hayatınız, geleceğiniz açık olsun. “

Daha sonra Fakülte birincisi, ikincisi ve üçüncülerine madalyaları takdim edildi ve Tüm mezunların diplomaları takdim edildi.

ydu-(3).jpg

Daha sonra öğrencilere tek tek isimleri çağırılarak diplomaları takdim edildi.

Diplomaların takdiminden sonra Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cevdet Tınazcı, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şahin Ahmedov, Rekreasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk ve Antrenörlük Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ulaş  Yavuz ile birlikte anı fotoğrafı çekildi.

Son olarak mezun öğrenciler hep birlikte kepleri atarak tören sona erdi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA