19 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR

Batan geminin malları bunlar

09 Nisan 2015 Perşembe 08:50

Gelir ve Vergi Dairesi’ne olan borçları yüzünden 2014 yılı Aralık ayı içerisinde Bakanlar Kurulu tarafından izinleri askıya alınan ve akabinde kapatılan Stan Toto Betting Ltd. ile Quickwin Betting Ltd.’ye ait eşyalar satıldı…

Gamze BAYKUR

Gelir ve Vergi Dairesi’ne olan yaklaşık 15 milyon TL borçları yüzünden 2014 yılı Aralık ayı içerisinde Bakanlar Kurulu tarafından izinleri askıya alınan ve akabinde Bakanlar Kurulu kararı ile kapatılan Stan Toto Betting Ltd. ile Quickwin Betting Ltd.’ye ait eşyalar açık artırma usulü ile satıldı. Mağusa Devlet Emlak Dairesi’ne ait ambarlarda gerçekleştirilen açık artırmada Stan Toto Betting Ltd. ile Quickwin Betting Ltd.’e ait çok sayıda 42 inç televizyon, masa, klima, plastik sandalye, uydu anteni, ahşap ayaklı deri kaplamalı sandalye, kupon yazıcısı, yangın tüpü, elektrikli mini fırın ve jeneratör satıldı. Düzenlenen açık artırmaya vatandaş yoğun ilgi gösterirken, elektronik eşya satıcıları da Devlet Emlak Dairesi ambarlarına akın etti.

ACIK (5)YAKLAŞIK 15 MİLYON TL BORÇLARI VARDI

Satan Toto Betting ile Quickwin Betting isimli şirketler, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’na imtiyaz sözleşmeleri yükümlülüklerini ödemedikleri için 2014 yılı Aralık ayında Bakanlar Kurulu kararıyla izinleri askıya alınmıştı. Stan Toto Betting Ltd.’nin 4 milyon 937 bin 800 TL ile 500 bin Dolar, Quickwin Betting Ltd.’nin ise 859 bin 115.55 TL ile 3 Milyon 120 bin 038 Dolar borcu bulunuyordu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA