29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR

Devlet Emlak Malzeme Dairesi, açık artırma usulüyle muhtelif eşya satışı yapılacağını duyurdu.

Batan geminin malları bunlar

28 Kasım 2015 Cumartesi 09:43

Devlet Emlak Malzeme Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Gelir ve Vergi Dairesi’nin haciz ettiği aralarında muhtelif marka ve ebatta çok sayıda TV, sandalye, masa, ofis malzemesi ve sanayi tipi jeneratör bulunan Quikwin Betting Ltd. ile Stan Toto Betting Ltd.’e ait demirbaş açık artırma ve peşin parayla satışa sunulacak.

SATIŞ YERLERİ VE SAATLERİ

Satış yerleri ve saatleriyle ilgili şu bilgi verildi:

Stan Toto Betting Ltd.’in Alsancak Ankara Caddesi’nde bulunan Sanayi tipi 50 KVA/400 V kabinli dizel jeneratör 3 Aralık Perşembe günü saat 12.00’de yerinde açık artırma ve peşin para ile satışa arz edilecek.

Stan Toto Betting Ltd.’in Güzelyurt Binatlı Sok. No:16 adresinde bulunan sanayi tipi 16 KVA/400 V kabinli dizel jeneratör 3 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te yerinde açık artırma ve peşin para ile satışa arz edilecek.

Stan Toto Betting Ltd. ve Quikwin Betting Ltd.’in eşyaları (TV’ler, sandalyeler, masalar ve ofis malzemeleri vb.) Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü merkez binası altındaki bodrum katındaki ambarında ve Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Gazimağusa Şubesi ambarında muhafaza edilen (bankolar, küçük ofis dolapları vb.) eşyalar 7-18 Aralık tarihleri arasında her iki tarih de dahil, malzemeler tükenene kadar hafta içi her gün 10.00-13.00 saatleri arasında tek tek açık artırma ve peşin para ile satışa arz edilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA