19 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN TUĞGENERAL KORKUTER’İ KABUL ETTİ

Başbakan Hüseyin Özgürgün, 30 Ağustos’ta emekliye ayrılacak Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Erdinç Korkuter’i kabul etti.

Başbakan Özgürgün Tuğgeneral Korkuter’i kabul etti

03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:06

Başbakan Hüseyin Özgürgün, 30 Ağustos’ta emekliye ayrılacak Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Erdinç Korkuter’i kabul etti.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Başbakan Özgürgün, Tuğgeneral Korkuter’e GKK’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başbakan Özgürgün, “GKK’da 34 yıllık hizmeti sonunda alnının akıyla en üst rütbeye çıkmanın büyük bir gurur olduğunu” vurgulayarak, Korkuter’e hitaben; “Bu gurur sizin ve ailenizin. Bundan sonraki yaşantınızda, ailenizle birlikte sağlıklı uzun ömür dilerim, hizmetlerinize de devam etmenizi isterim, çünkü sizin birikim, deneyim ve tecrübelerinize Kıbrıs Türk halkının her zaman ihtiyacı olacaktır” dedi.

Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Erdinç Korkuter de, 34 yıldır GKK’da bulunduğunu, değişik birliklerde görev yaptığını ve 30 Ağustos itibariyle görevinin sona ereceğini ifade ederek, sivil olarak her zaman GKK’ın ve halkın hizmetinde olacağını söyledi.

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Erdinç Korkuter’e günün anısına plaket de verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA