28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN HALKIN BAYRAMI'NI KUTLADI

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Müslüman aleminin en kutsal bayramlarından biri olan Ramazan Bayramı’nın diğer tüm zamanlarda olduğu gibi ülkede, Türkiye’de ve tüm dünyada en iyi şekilde, huzur ve güven ortamında geçmesini diledi.

Başbakan Özgürgün halkın Bayramı'nı kutladı

04 Temmuz 2016 Pazartesi 09:37

 

Başbakan Hüseyin Özgürgün yayımladığı bayram mesajında,  Türkiye’de son yaşanan terör olayları nedeniyle bayrama buruk girildiğini vurguladı.

Toplumsal örf, adet ve geleneklerin yaşatılmasında en önemli yeri tutan bayramların, insanları bütünleştirmek adına oldukça değerli olduğunun altını çizen Özgürgün, bu değerlerin itina ile devam ettirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğini kaydetti.

Çağın yaşam şartlarında, günlük hayatın koşuşturması içerisinde birçok manevi değerin unutulduğunun yadsınamaz bir gerçek olduğunu belirten Özgürgün, bayramların idrak edilmesinin toplumsal hayata dair değerlerin hatırlanması, geleceğe yönelik umut ve inançların artması adına büyük anlam taşıdığını vurguladı.

Başbakan Özgürgün mesajında şunları kaydetti:

“Ramazan Bayramı vesilesiyle en büyük temennim, kırgınlıkların bir kenara bırakılması; uzak yakın tüm dost ve akrabalarımızla bir araya gelme fırsatının iyi değerlendirilmesi; birlik dayanışma ve paylaşımların artmasıdır.

Sevgi, şefkat, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Bayramlardan biri olan Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur ve esenlik içinde geçmesini diler, tüm Halkımızın, Anavatan Türkiye’nin ve tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA