20 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa19°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

BARINAKLARA MAMA DESTEĞİ

Barınaklara mama desteği

31 Mayıs 2014 Cumartesi 13:17

  • Goody Mama, KKTC barınaklarına destek programı başlattı. Kampanya öncesinde Goody’nin üretildiği fabrikayı gezen KKTC İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat aracılığıyla üç barınağa 1 ton kuru mama bağışında bulunan Goody, yeni kampanyası ile yarın itibariyle bir sene boyunca satılan her bir paket Goody kuru mama için bağış havuzuna 100 gr. mama ekleyecek. 1 ton kuru mamanın geçtiğimiz gün barınaklara teslim edildiği öğrenildi.

Sahipsiz hayvanlara yönelik projeleriyle öne çıkan Goody, KKTC’nin Lefkoşa, Girne ve Gönyeli hayvan barınaklarındaki sevimli dostlar için yeni bir destek programı başlatıyor. 1 Haziran 2014 itibariyle başlayacak kampanya kapsamında bir sene boyunca adada satılan her bir paket Goody kuru mama için Goody 100 gr. mama bağışında bulunacak. Bağışlar Tropikal Pet’in KKTC distribütörü Dağlı Trading tarafından takip edilecek ve ilgili barınaklara düzenli olarak ulaştırılacak.

Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) barınaklarında yaşayan sahipsiz dostlar için bir destek programı başlatıyor. 2012-2013 senelerinde Girne Hayvan Barınağı’ndaki sahipsiz kedi ve köpeklere düzenli kuru mama bağışında bulunan Goody, bu kez adadaki üç büyük barınağı hedefliyor.

1 ton kuru mama bağışı

Kampanya öncesinde Goody’nin üretildiği fabrikayı gezen KKTC İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat aracılığıyla adadaki üç barınağa 1 ton kuru mama bağışında bulunan Goody, yeni kampanyası ile 1 Haziran 2014 itibariyle bir sene boyunca satılan her bir paket Goody kuru mama için bağış havuzuna 100 gr. mama ekleyecek. 1 ton kuru mamanın geçtiğimiz gün barınaklara teslim edildiği öğrenildi.

Biriken mamalar, Goody’nin üreticisi Tropikal Pet’in KKTC distribütörü Dağlı Trading tarafından Lefkoşa Hayvan Barınağı, Girne Hayvan Barınağı ve Gönyeli Hayvan Barınağı arasında ihtiyaçlar doğrultusunda paylaştırılacak.

30 yılı aşkın bir süredir Kuzey Kıbrıs’ta en güvenilir markaların distribütörlüğünü yapan Dağlı Trading farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projelerine destek veren bir firma olarak öne çıkıyor. Dağlı Trading, Goody’nin mama bağışı kampanyasında da hayvan severler ile KKTC barınaklar arasında köprü kuruyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA