23 Nisan 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa22°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele22°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

BANDABULİYAM.COM’UN PAZARI GENİŞLİYOR

Bandabuliyam.com’un pazarı genişliyor

14 Ağustos 2014 Perşembe 16:51

turkcel-bandabuliamKuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren ve Kıbrıs ürünlerinin tanıtımının yapıldığı “bandabuliyam.com” internet sitesine yönelik ilginin giderek artması ile kırsal kesimle birlikte tüm üreticiler ekonomiye daha fazla dahil olmaya başladı.

Lefke’den bergamot limonatası, Lefkoşa’dan hurma ve sabun, Tatlısu’dan harnup pekmezi, Büyükkonuk’tan incir köftesi şu anda en fazla talep gören ürünler…

Ülkemizin internet üzerindeki en büyük yerli ‘ürün pazarı’ bandabuliyam.com, Kıbrıs’ın çeşitli bölgesindeki ürünlerini tanıtarak üreticiye ve ürünlere ulaşma imkanı sağlıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren bandabuliyam.com internet sitesine yönelik ilginin giderek artması ile kırsal kesimle birlikte tüm üreticiler ekonomiye çok daha fazla dahil olmaya başladı.

“Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” sloganıyla geniş bir hedef kitleye hitap eden, bilinmeyen birçok Kıbrıs ürününün gün yüzüne çıkmasını sağlayan bandabuliyam.com’a yönelik ilgi her gün daha da artıyor.

Lefke’den Dipkarpaz’a yurdun dört bir yanındaki farklı ürünleri tüketici ile buluşturmayı amaçlayan internet sitesinde, Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek, el emeği ürünlerin tanıtımı yapılıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell hatlı tüm üreticiler kayıt için ürünlerinin tanıtım bilgilerini, isim, soy isim ve telefon numaralarını yazıp 3434’e göndererek siteye katılabiliyor.

Üreticiler info@bandabuliyam.com mail adresine de ürünlerinin fiyat ve fotoğraflarını gönderebiliyorlar. Tüketiciler ise bandabuliyam.com üzerinden üreticiye ulaşarak verdikleri siparişlerle, talep ettikleri ürünlerin ayaklarına kadar gelmesini sağlıyor.

Üreticiler mutlu

Lefke Tarım, Turizm, El Sanatları Kooperatifi’nden Elvan Yolaç, bandabuliyam.com yaygınlaştıkça, çok daha önemli bir iş potansiyeline sahip olacaklarını belirtirken, ilk siparişleri almanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Tatlısu Halk Eğitim Merkezi’nden Neslihan Oğul ise Lefke’den Büyükkonuk’a bandabuliyam.com ürünlerine yoğun ilgi olduğunu belirterek, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteğine teşekkür etti.

Üreticiler Hatice Beşir ve Gülay Komili, özellikle son dönemlerde siparişlerin arttığını belirterek, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in SMS tanıtımlarının da bu ilginin oluşmasında önemli rol oynadığını söyledi.

Pekmezden bergamot limonatasına

Lefke’den pergamut limonatası, Lefkoşa’dan hurma ve sabun, Tatlısu’dan harnup pekmezi, Büyükkonuk’tan incir köftesi şu anda en fazla talep gören ürünler…Popüler sosyal medya mecrası Facebook’taki bandabuliyam.com sayfasının kısa sürede beklentilerinin çok üzerinde beğeni aldığını da söyleyen üreticiler, özellikle pek çok internet sitesine yer alan bandabuliyam.com tanıtımlarının önemli bir etki yarattığına dikkat çekti.

“Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” bandabuliyam.com’a yönelik tüketici ilgisi yanında, üreticiler de yer almak için başvuru yapmaya devam ediyor.

‘Hedefimize ulaşacağız’

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada ise tüketicilerin artan ilgisinin kendilerini mutlu ettiği belirtilerek, “Ülkemizin dört bir yanından üreticilerimizin, ürünlerini tanıtmak amacıyla siteye başvurduğunu görmek ve kriterlere uygun ürünlerin çok hızlı bir şekilde bandabuliyam.com’daki yerini aldığını gözlemlemek önemli… Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek ve el emeği ürünlerin tanıtımı, ayrıca üreticilerimizin ekonomiye daha etkin katılımları amacıyla çıktığımız bu yolda, hedefimize doğru ilerlemek hepimizin ortak sevincidir” denildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA