01 Mayıs 2024
  • Lefkoşa29°C
  • Mağusa27°C
  • Girne28°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele27°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

BAKICILIĞINI YAPTIĞI KADININ EVİNİ SOYDU…

Bakıcılığını yaptığı kadının evini soydu…

14 Kasım 2014 Cuma 15:44

Kumyalı köyünde bakıcılığını yaptığı Sebahat Tuncer’in evini soyan Türkmenistanlı bakıcı Maral Ovezova tutuklandı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ovezova tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Gamze BAYKUR

Altın, yüz havlusu ve nevresim takımı çaldı…

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Ömer Çakır, Kumyalı’da Sebahat Tuncer’in evinde bakıcı olarak çalışan zanlı Maral Ovezova’nın 3 Kasım ile 10 Kasım tarihleri arasında evden muhtelif ebat, şekil ve ayarda ziynet eşyası, 15 adet yüz havlusu ve 1 adet nevresim takımını sirkat ettiğini açıkladı. Meselenin 12 Kasım tarihinde polisin bilgisine geldiğini belirten Çakır, zanlının ayni gün tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Sirkat edilen ziynet eşyalarının bir kısmının, nevresim takımının ve 1 adet yüz havlusunun zanlının tasarrufunda bulunduğunu açıklayan Çakır, aranan emarelerin olduğunu belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Çakır, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Maral Ovezova’nın tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

[review]

 

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA