29 Mart 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa26°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

BAKANLARIMIZ ÇOK YORULDU...

Macaristan’da Macar Salamı yiyip Macar Şarabı içecekler...

Bakanlarımız çok yoruldu...

11 Eylül 2016 Pazar 13:56

Bayram tatili nedeni ile verilen 9 günlük tatilden faydalanan bazı bakanlarımız Avrupa turuna çıktı. Aileleri ile tatile çıkan Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’nun ilk durağı İstanbul oldu. İstanbul’da hanımları ve çoluk çocukları ile Yalı Er 2 Restoran’da yemek yiyen bakanların İstanbul’dan Macaristan’a geçecekleri oradan da orta Avrupa turu gerçekleştirecekleri öğrenildi.

Macaristan’da Macar Salamı Kalinka ile Tokai marka Macar Şarabı tüketecekleri öğrenilen bakanlarımızın, Meclisteki yoğun gündemden dolayı çok yoruldukları ve dinlenmek için Avrupa Turuna çıkmayı tercih ettikleri öne sürülüyor.

Bayram tatili boyunca Avrupa’da turlayacak olan bakanlarımızın bazı ülkelerin önde gelen yiyecek ve içeceklerini tadacakları belirtiliyor.

Eğitim çevrelerinden güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, okullardaki eksiklikler ile binalardaki yetersizliği düşünen Eğitim Bakanımızın stresi onu sıkıntıya soktu. Yeni Makam Arabaları bazı bakanlara dağıtılırken o henüz makam arabasını almadı. Bu durum da onu stres ile karşı karşıya bıraktı. Turizm Bakanımız da turizmi çatlatıp, patlatınca Avrupa ülkelerindeki potansiyeli ölçüp tartmak için bu ülkeleri dolaşmaya çıktı. İşte bu nedenle iki bakanımız Avrupa ülkelerine stres atmaya gittiler dedi.

 

Kaynak: Sözcü Kıbrıs

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA