29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BABA RENAULT İLE DEREBOYUNDA YÜRÜDÜLER...

Baba Renault ile Dereboyunda yürüdüler...

21 Haziran 2015 Pazar 20:47

KKTC’de Özok Group çatısı altında olan Renault, Lefkoşa Dereboyu caddesinde Babalar gününe özel anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Renault Kids Clup çocukları ve Babaları el ele Mehmet Akif Caddesinde yürürlerken, yılların markası Renault’un en eski modellerinden birisi olan Renault TX de kortejin en başında “BABA RENAULT” pankartı ile yer aldı.

BABASI’NI KAPAN GELDİ…

Babalar gününe özel gerçekleşen etkinlikte yıllardır Kıbrıs’ta kullanılan ve Renault’u anlatırken halk arasında sarf edilen “BABA RENAULT” söylemine vurgu yapıldı.

Maskotların olduğu ve unutulmaz “Baba” şarkıları ile çocuk müzikleri eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşünde çocukların mutluluğu gözlerinden okunmaktaydı.

Çocukların babaları ile gerçekleştirdiği eğlenceli yürüyüşte konuşan Özok Group Direktörü Halil Öztunç, şirketin sosyal sorumluluk projelerine daima önem verdiğini ve bünyelerinde bulunan her markanın kendi özgü çalışmalarının toplumdan beğeni gördüğünü söyledi.

Öztunç: “ Bugün burada çok anlamlı bir etkinlik için buluştuk. Hepimiz bir babayız ya da baba adayı… Böylesi özel günler toplumun temelini oluşturan aile kavramının da en somut göstergesidir. Özok Renault olarak tüm babalarımızın babalar gününü kutlarken, aramızdan ayrılan babaları da rahmetle anıyoruz. Aslında bizler her hafta çocuklarımızı, Haspolat’ta bulunan Renault Plaza’da ağırlıyoruz. Orada oluşturduğumuz Renault Kid’s Clup’ta dünyanın en büyük mutluluğu olan çocuk çığlıklarını duymanın keyfini doya doya yaşıyoruz. Bugün ise halkımızın yıllardır dilinden düşmeyen “Baba Renault” tanımlamasını bu özel günde çocuklarımızla birlikte yaşamak istedik. Yılların efsanesi Renault TX en önde arkasında ise yeni nesil modern Renaultlar ile bir kortej gerçekleştirdik. Babalar ve çocukların sıcaklığını bir kez daha Dereboyu caddesinden tüm adaya yaymak istedik ki sevgimiz her yeri sarsın” dedi.

ozok (7)RENAULT KİD’S CLUP’TA ÇOCUKLAR HER HAFTA EĞLENİYOR

Haspolat’ta, Lefkoşa-Mağusa Ana yolu üzerinde bulunan Özok Renault Plaza’da oluşturulan Renault Kids Clup ile çocuklar her cumartesi eğleniyor.

03-12 yaş gurubunda olan ve Kıbrıs’ın dört bir yanından gelen çocuklar çeşitli sosyal etkinliklerle hem eğleniyor hem öğreniyor. Çocukların her hafta patlamış mısır ile özel sinema salonunda çizgi film keyfini yaşadığı sırada ise aileleri de Özok Group ikramları eşliğinde yeni dostluklar kurarak sohbet ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA