20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

AZİZ YILDIRIM'DAN AĞLATAN VEDA

Aziz Yıldırım'dan ağlatan veda

19 Nisan 2014 Cumartesi 12:20

F.Bahçe Başkanı, futbolculara veda ederken gözyaşlarını tutamadı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sabah Samandıra'daki tesislerde yapılan antrenmanı izledi ve futbolculara veda etti.

Yıldırım futbolculara kısa bir konuşma da yaptı.

"Fenerbahçe şike yapmaz"

Anayasa Mahkemesi'ne başvuruda bulunduklarını hatırlatan Aziz Yıldırım, "Sizin alın terinize ihanet etmemek için mücadele verdik. Sizin emeklerinize leke vurmaya kalkışanlara bugüne kadar dur dedik, eğilmedik. Benim sizden ricam, bizden sonra kim gelirse gelsin Fenerbahçe’yi layık olduğu yere götürün." dedi.

Yıldırım, "Fenerbahçe şike yapmaz, bunu bilin." ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Türkiye’de değil, Avrupa’da şampiyonluk isteyen Yıldırım, "Bütün alacaklarınızı halletmeye çalışacağım. Fenerbahçe’de boşluk olmaz." şeklinde konuştu.

Başkandan alkış talimatı

Pazar günü yapılacak Beşiktaş derbisiyle ilgili de mesaj veren Aziz Yıldırım, "Pazar günü yenmek için elinizden geleni yapın. Maçı kazanırsanız da taraftarı alkışlayıp geri dönün." talimatı verdi. Futbolcular adına da kaptan Emre Belözoğlu söz aldı.

Emre, "Biz camianın evlatlarıyız, siz de babasısınız, ağabeyisiniz. Bu süreci bize yaşatanlar utansın. Çocuklarımıza şanlı bir şampiyonluk anlatacağız." dedi. Emre'nin "Fenerbahçe için insanlarla dost olduk, Fenerbahçe için insanlarla düşman olmak da güzel." şeklindeki sözleri de dikkat çekti.

Emre Belözoğlu, 2010 - 2011 sezonu şampiyonluk madalyasını Aziz Yıldırım'a hediye etmek istedi ancak Yıldırım kabul etmedi. "İçeri girersem verirsin" diyen Aziz Yıldırım'a Emre'nin karşılığı "İnşallah girmezsiniz" oldu.

Emre Belözoğlu'nun konuşması sırasında Aziz Yıldırım'ın duygusallaştığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yargıtay, Şike Davası'nda hüküm giyen Aziz Yıldırım'ın itirazını reddetmişti. Yıldırım ile ilgili infaz kararının çıkması bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın infazın altı ay ertelenmesini isteme hakkı bulunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA