ATUN: “HALKIN REFAHINI YÜKSELTECEĞİZ”
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Milletvekili ve Genel Başkan adayı Sunat Atun, Genel Başkan seçilmesi halinde partiyi hak ettiği yere, yani iktidara taşıyacağını vurguladı.

14 Ekim 2018 Pazar 14:20
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Milletvekili ve Genel Başkan adayı Sunat Atun, Genel Başkan seçilmesi halinde partiyi hak ettiği yere, yani iktidara taşıyacağını vurguladı.
Atun, katıldığı bir TV programda soruları yanıtladı.
Genel Başkan seçilmesi halinde örgütler arası diyaloğu ve iletişimi iyileştireceğini dile getiren Atun, UBP’yi hak ettiği yere, yani iktidara taşıyacağını ve halkın refahını yükselteceğini kaydetti.
“DEĞİŞİME ÖRGÜTLERDEN BAŞLAYACAĞIZ”
Değişime örgütlerden başlayacağını söyleyen Atun, kırsal ve kentlerdeki örgütsel yapıları güçlendirerek yeni dönemi başlatacağını, örgütler ile diyalogun geliştirileceğini ve tabanın sesine kulak verileceğini kaydetti.
“GENÇLERİ SİYASETE TEŞVİK EDECEĞİZ”
UBP’nin genç potansiyelinin fazla olduğunu dile getiren Atun, kendisini örnek göstererek, gençleri siyasete atılmak için teşvik edeceğini söyledi.
Atun partili kadınların da mevcut yapıda kendine yer bulması gerektiğini vurgulayarak, “UBP’li kadınların görevlerini de arttıracağız ve onları da bu yapıya dahil edeceğiz” şeklinde konuştu.
“YENİ HİZMET BİNASI YAPACAĞIZ”
UBP’nin 4 Milyon TL’nin üzerinde bütçesinin olduğuna dikkat çeken Atun, “Birkaç yıl sürecek projeyle hizmet binası yaptıracağız, yeni hizmet binamızdan tabanımıza sesleneceğiz ve tüm sempatizanlarımıza kucak açacağız” dedi.
“UBP GENEL BAŞKANI GENELDE HÜKÜMET KURAR”
UBP’ye başkan olan kişinin, başbakan olmaya daima hazır olması gerektiğini belirten Atun, bu seçimi kazanan kişinin gelecek hükümeti kuracağını ifade ederek, çok çalışılması gerektiğini söyledi.
“HÜKÜMETTEKİ PARTİLER HALKIN İRADESİNİ HİÇE SAYDI”
“Seçimde birinci parti olarak çıkmamıza rağmen hükümette olamayışımız, diğer partilerin halkın iradesini hiçe sayması yüzündendir” diyen Atun, mevcut hükümeti kuran partileri UBP’ye karşı tavır koymakla ve ülkeye faydalı icraatlar verememekle eleştirdi.
Atun ayrıca, UBP’nin ilk fırsatta tek başına iktidar olacağını iddia etti.
“EKSİK BİR ŞEY YOK ÇÜNKÜ YAPILMIŞ BİR ŞEY YOK”
Mevcut hükümetin icraat yapmaktan yoksun olduğunu iddia eden Atun, “Hükümetin eksik bir icraatı yok, çünkü yapılmış herhangi bir icraat yok” şeklinde konuştu.
Atun ayrıca, hükümeti devlet hazinesini batırmakla suçladı.
Elektrik Kurumu’nu geçmiş hükümet olarak 92 milyon TL kâr ile bıraktıklarını hatırlatan Atun, şu anki hükümetin ise “hükümete gelir gelmez kurumu batırdığını” savundu.
İskele Boğaziçi Köyü’nde Şap Hastalığı Şüphesi: Bakanlıktan Acil TedbirlerTarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Boğaziçi Köyü İskele bölgesinde bir mandrada şap hastalığı şüphesi üzerine kapsamlı önlemler alındığını duyurdu.14 Aralık 2025 Pazar 18:37İSKELE
Hatice İntaç yazdı... "Doğanın İsyanı"Hatice İntaç yazdı... "Doğanın İsyanı"14 Aralık 2025 Pazar 17:59KIBRIS
ARUCAD 5. Eğitim Çalıştayı yapıldıArkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD), Kuzey Kıbrıs’taki lise ve ortaokul öğretmenlerine yönelik 5. Eğitim çalıştayı yapıldı.14 Aralık 2025 Pazar 17:56ARUCAD
Doğanın Şifası Bu Kitapta ToplandıProf. Dr. K. Hüsnü Can Başer, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler” adlı yeni kitabı ile bitkilerin şifalı ve aromatik özelliklerine ışık tutan kapsamlı bir eser daha ortaya koydu.14 Aralık 2025 Pazar 17:54YDÜ - YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Bağımsızlık Yolu 11 Yaşında!Emekçinin Partisi Bağımsızlık Yolu, örgütlü mücadelenin temellerinin atılışının 11. yıl dönümü dolayısıyla dayanışma yemeği düzenledi.14 Aralık 2025 Pazar 17:52KIBRIS
Meclis Genel Kurulu yarın bütçe görüşmelerine devam edecekCumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, yarın saat 10.00’da toplanarak Hukuk Dairesi, Kamu Hizmeti Komisyonu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bütçelerini ele alacak.14 Aralık 2025 Pazar 17:50KIBRIS
13. Maaşlar ödeniyor13’üncü maaşlar ayın 25’i ve 26’sında yatırılacak14 Aralık 2025 Pazar 17:46KIBRIS
Lefkoşa'da uyuşturucu operasyonuLefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği Ekipleri Lefkoşa’da bir evde yaptığı aramada 30 gram hintkeneviri bulması olayıyla ilgili 4. Bir kişi daha tutuklandı.14 Aralık 2025 Pazar 12:02LEFKOŞA
Yılbaşı eğlencesi cep yakıyor, işte fiyatlar!İşte sanatçıların sahne alacağı oteller ve yılbaşı programları14 Aralık 2025 Pazar 11:48YAŞAM
İskele'de kaza!İskele'de kaza!14 Aralık 2025 Pazar 11:48KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.