29 Mart 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa18°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

ATAOĞLU, “GENİŞ AİLE HER TÜRLÜ” FİLM EKİBİNİ KABUL ETTİ

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Barakuda Film tarafından ülkemizde çekimleri yapılan “Geniş Aile Her Türlü” filminin yapımcı ve oyuncularını kabul etti...

Ataoğlu, “Geniş Aile Her Türlü” film ekibini kabul etti

16 Haziran 2016 Perşembe 14:15

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Barakuda Film tarafından ülkemizde çekimleri yapılan “Geniş Aile Her Türlü” filminin yapımcı ve oyuncularını kabul etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bora Akkaş, Şinasi Yurtsever, Bülent Çolak, Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Ahmet Sarsılmaz, Tolga Canbeyli ve filmin yapımcısı Ahmet Kayımtu tarafından gerçekleştirilen ziyarette Bakan Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs’ta yapılan çekimler ve film hakkında bilgiler aldı.

Flygem ile havadan yapılan çekimlerden görüntüler tüm film sahnelerinde kullanıldı. Eski Girne sokakları, Girne kalesi ve Saçaklı evde yapılan çekimlerde Kıbrıs dünürcülüğü, Kıbrıs düğünü ve folklorik ezgiler eşliğinde Kıbrıs kültürünü tanıtıcı öğeler kullanıldı. Tüm filme hakim olan Kıbrıs teması ilk defa uzun metrajlı bir filmde belgesel formatında ve tanıtım anlamında çok fazla sahne ile yer aldı.

Kabulde Bakan Fikri Ataoğlu;  film ekibinin Kıbrıs hakkındaki görüşlerini aldı.1466071845.jpg

Dalış turizminden, eski eserlerin çeşitliliği, doğasıyla, kültürel ezgilerin zenginliğine Kıbrıs’ın tanıtımına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten yapımcı Ahmet Kayımtu, Turizm ve Çevre Bakanlığı’na çekimler için gösterdikleri kolaylıklar ve yardımlar için teşekkür etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA