29 Mart 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa26°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

ASLANBABA: “ARTIK KAZANANIN SİYASİ PARTİLER VE KAYBEDENİN İSKELE HALKI OLMAMASI İÇİN ADAYIM”

ASLANBABA: “artık kazananın siyasi partiler ve kaybedenin İskele halkı olmaması için adayım”

28 Mayıs 2014 Çarşamba 13:44

İskele Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Ejder Aslanbaba, “ülkemizde yaşanan siyasi kirliliğin en ağır faturasını ödeyen İskele Bölgesinin sözde sıfatlarla değil, özde bir kurumsal yapıya kavuşması için adayım. Artık kazananın siyasi partiler ve kaybedenin İskele halkı olmaması için adayım” dedi.

Aslanbaba, yaptığı yazılı açıklamada, İskele için yeni bir beyaz sayfa açmak istediğini ifade ederek, projelerini sıraladı.

İskele Belediyesi’nin bugün farkında olmadığı gücünün kurumsal bir çatı altında toplanması ile tek yürek olarak çalışan emekçiler sayesinde kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya kavuşacağını kaydeden Aslanbaba, otelleri canlandırarak bölge halkına istihdam sağlama hedefini dile getirdi.

“İskeleli, artık, ürettiğini, ‘kime satacağım’ diye düşünmeyecek. Belediye bu konuda taraf olacak ve üreticisini destekleyecek” diyen Aslanbaba, soğuk hava deposu projesi bulunduğunu açıkladı.

Ulaşım ve toplu taşıma düşüncelerini aktaran Aslanbaba, İskele çevre köylerinin, merkezden farklı bir hizmet almayacağını dile getirdi.

Aslanbaba, diğer projelerini özetle şöyle sıraladı: “Çemer Çocuk Eğitim Merkezi, Evlere Sağlık Hizmeti Projesi, üniversite gençlerine burs, İskele sınırları içerisindeki her insanı ev sahibi yapma için sosyal konut projesi.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA