20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

‘'ASIL SEKS KASEDİ TRUMP'INKİ''

ABD başkanlık seçimlerinde 'seks kasedi’ polemiği...

‘'Asıl seks kasedi Trump'ınki''

02 Ekim 2016 Pazar 09:26

ABD’de Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump’ın tartışma yaşadığı eski Kainat Güzeli Alicia Machado’nun seks kasedi olduğu yolunda tweet atması başkanlık yarışında yeni bir polemiğe yol açtı. Trump, rakibi Hillary Clinton’ı Machado’ya ABD vatandaşı olması için yardım etmekle suçladı. Clinton ise Trump’ın seks kasedi olduğunu ileri sürdü.

ABD'de başkanlık yarışında son kozlar paylaşılırken Cumhuriyetçi aday Donald Trump yeni skandallara imza atmaya devam ediyor.

Trump'ın iğneleyici Twitter paylaşımlarının hedefinde bu kez eski kainat güzeli Alicia Machado vardı. Trump'ı ‘'cinsiyetçi'' olmakla suçlayan Machado'ya öfkelenen Cumhuriyetçi aday, eski kainat güzelinin kendisini hedef alabilmesi için Clinton tarafından desteklendiğini, hatta Clinton'ın desteğiyle Amerikan vatandaşı olduğunu ileri sürdü.

Trump, ayrıca ‘'iğrenç'' olarak nitelendirdiği eski güzellik kraliçesinin ‘'kirli bir geçmişe sahip olduğunu ve bir seks kasedi bulunduğunu'' öne sürdü.

Venezuela doğumlu Alicia Machado, Trump'ın şirketinin 1996'da düzenlediği güzellik yarışmasında birinci olmuş, yarışmanın ardından kilo aldığı için Trump'ın cinsiyetçi hakaretlerine maruz kaldığını öne sürmüştü.

‘'Asıl seks kasedi Trump'ınki''

Deutsche Welle'de yer alan habere göre; Trump'ın seks kasedi olduğunu iddia ettiği görüntülerin ise Machado'nun 2005 yılında İspanya'da katıldığı reality show'dan derlenen bazı görüntüler olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, Trump'ın söz konusu ifadelerini ‘'Trump için bile aşırı'' olarak nitelendirdi. Ayrıca Clinton, asıl seks kasedinin '2000 yılında bir limuzinde çekilen ve Trump'ın kendisinin başrolde olduğu görüntüler olduğu' öne sürüldü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA