19 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

ARTER MÜCAHİT KOMUTANLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter bugün sabah saatlerinde Mücahit Komutanları Derneği’ni ziyaret ederek kentle ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.

Arter Mücahit Komutanları Derneği’ni ziyaret etti

11 Haziran 2016 Cumartesi 21:30

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter bugün sabah saatlerinde Mücahit Komutanları Derneği’ni ziyaret ederek kentle ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu. Dernek Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, derneğin tecrübelerinden ve birikimlerinden faydalanmanın önemine dikkat çekti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Mücahit Komutanları Derneği’nin şehirde bulunan sivil toplum örgütleri arasında en aktiflerinden olduğunu ifade ederek, “Bunu çalışmalarında görüyoruz. Gönüllü olarak Mağusa için çalışıyorlar. Milli mücadele yıllarından gelen abilerimizin oluşturduğu dernek muharip derneklerdendir ancak bunun yanında şehrin fiziki ve mimari anlamda gelişmesi için de bizlere katkılar koyuyorlar” dedi. Dernekle yaptığı temaslarda görüş alışverişi yaptıklarını, yapılacak işlerle ilgili görüşlerini aldığını ifade ederek, yapılacak işlerle ilgili takvimlendirme yaptıklarını ancak bazı sebeplerden dolayı gecikmeler olduğunu ifade ederek, ülkenin genelinde ağır çalışan sistemin belediyeye de yansıdığını söyledi. Dernek üyeleriyle hem görüşmek hem görüş alışverişi yaparak tecrübeli ve birikimli üyelilerin görüşlerini almaktan memnuniyet duyacağını ifade ederek, Mücahit Komutanları Derneği’ne teşekkür etti.

Mücahit Komutanları Derneği Genel Başkanı Gözkamaş Ergüne ise, Belediye Başkanı İsmail Arter’in derneklerini ziyaretinin kendileri için onur verici olduğunu, derneklerine sürekli yardım ve katkıları olan Başkan Arter’e teşekkür etti. Muharip dernek olarak geliri az olan bir dernek olduklarını ifade eden Ergüneş, milli davada Kıbrıs Türkünün sesini duyurmak ve geçmişimizi geleceğe anlatmak için çalıştıklarını, üniversitelerde öğrencilere geçmişte olanları anlattıklarını ifade etti. Ergüneş, son olarak DAÜ’de hemşirelik okuyan öğrencilere mücadelelerini anlattıklarını ve öğrencilerin memnun olduğunu gördüklerini ifade ederek, sürekli bu ilişikleri geliştirmeye çalıştıklarını, esas görevlerinin geçmişte olanları anlatmak ve geleceğe dair fikirlerini paylaşmak olduğunu belirtti.

Vatandaştan aldıkları görüşleri, önerileri ve sıkıntıları  Başkan Arter’e aktardıklarını ifade ederek, belediyeden talep ettikleri işlerin anında yapıldığını, birçok hizmeti rutin olarak aldıklarını ifade ederek belediye başkanına hem derneklerini ziyaret etmesinden hem de verdiği destekten dolayı tekrardan teşekkür etti.

Gözkamaş Ergüneş, Mücahit Komutanlarının düzenlediği madalya töreninde Başkan Arter’in üyelere madalya takdim ettiği fotoğrafı çerçeveleterek Arter’e takdim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA