28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

ARTER İDDİALI

Arter İddialı

16 Haziran 2014 Pazartesi 14:54

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, Gazimağusa halkının kendilerine karşı her geçen gün artan güç ve güveniyle 29 Haziran yerel seçimlerinde değişimi başlatacaklarına inandığını belirtti.

Arter yazılı açıklamasında, Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek ve DP-UG’li Belediye Meclis Üyeliği adayları ile birlikte Gazimağusa’da bulunan Antalyalılar Mahallesini ziyaret ettiğini bildirdi.

Ziyarette Arter’in yanı sıra DP-UG’li Meclis Üyeliği adaylarının broşürleri dağıtıldı ve vatandaşla sohbet edildi. İsmail Arter, ziyarette yaptığı açıklamada, 29 Haziran’da yapılacak seçimlerden zaferle çıkmayı başaracaklarını belirterek, bu zaferin halkın zaferi ve başarısı olacağına vurgu yaptı.

Bu başarı sayesinde Gazimağusa’nın değişimini ve gelişimini sağlayabileceklerini ifade eden Arter, görevi devralır almaz şehrin modern bir kent görünümüne kavuşması için hızla çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Gazimağusa’nın çehresini değiştirmenin ancak iyi bir vizyon ile olabileceğini belirten Arter, sorunları çözülmüş bir Gazimağusa’da hep birlikte yaşamak istediklerini, halktan aldıkları güç ve güvenle değişimi başlatacaklarını vurguladı.

Dinçyürek: “Arter’e güveniyoruz”

DP-UG Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek de, seçim sürecinin başından beri Gazimağusa’da kamuoyundan aldıkları sinyalin şehirde bir değişim yaşanması yönünde olduğunu belirterek, İsmail Arter’e güvendiklerini ve desteklerinin tam olduğunu kaydetti, “Arter’in ortaya koyacağı projelerle Gazimağusa halkının yüzünün güleceğinden hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA