19 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt12°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

ARSENAL VARDY'İ RESMEN BİTİRDİ!

Daha önce Mönchengladbach'tan Xhaka'yı transfer eden Arsenal, Premier Lig'in yıldız golcüsü Jamie Vardy'i de kadrosuna kattı.

Arsenal Vardy'i resmen bitirdi!

06 Haziran 2016 Pazartesi 09:41

Transfer döneminin ilk bombasını Premier Lig ekiplerinden Arsenal patlattı. Topçular, kaydettiği 24 golle Leicester City'yi şampiyonluğa taşıyan Jamie Vardy'yi kadrosuna kattı.

ARSENAL VARDY'İ TRANSFER ETTİ

29 yaşındaki yıldız oyuncunun sözleşmesinde yer alan ‘Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımın 22 milyon pound ödemesi halinde serbest kalır' maddesinde indirim yaptıran ve 20 milyon pounda Leicester ile anlaşan Londra temsilcisi, oyuncuyu dün öğle saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirdi.

ARSENAL XHAKA VE VARDY'E 50 MİLYON POUND VERDİ

Geçtiğimiz haftalarda 30 milyon pounda Mönchengladbach'tan Xhaka'yı transfer eden Arsenal, yapılan 2 transfere toplam 50 milyon pound harcamış oldu. Kırmızı-Beyazlılar'ın, bugün İngiltere Milli Takımı ile birlikte EURO 2016 için Fransa'ya hareket edecek yıldız oyuncunun transferini resmen açıklanması bekleniyor.

LEİCESTER TARAFTARLARI ÇOK KIZDI

Flaş transfer haberi sonrası Leicester taraftarları ise adeta küplere bindi. Golcü oyuncunun takımdan ayrılmasına kızan taraftarlar, Vardy'nin formasını tuvalet kağıdı olarak kullanıldığı resimleri paylaşarak, tepkilerini ortaya koydu. Giroud: o muhteşem bir futbolcu Leicester Menajeri Ranieri'den sonra Arsenal'in yıldızı Olivier Giroud'da transferi doğrulayan bir açıklama yaptı.

İskoçya maçı sonrası konuşan Giroud, "Jamie gerçekten harika bir futbolcu. Umuyorum ki başarılar kazanmamızda bize yardımcı olacak. Hocamız 1 veya 2 forvet transfer etmek istiyor. Kim gelirse gelsin bize faydası olacaktır. Önemli olan da bu" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA