29 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele20°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

APPLE'IN KALP RİTMİNİ ÖLÇEN, DÜŞERKEN UYARI VEREN YENİ AKILLI SAATİ TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULDU

Apple'ın yeni yeni akıllı Saati Apple Watch Series 4 modeli Türkiye'de bugün itibariyle satışa sunuldu. Saatin fiyatı 3 bin 500 TL.

Apple'ın Kalp Ritmini Ölçen, Düşerken Uyarı Veren Yeni Akıllı Saati Türkiye'de Satışa Sunuldu

21 Ekim 2018 Pazar 19:20

Apple'ın Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikte duyurduğu yeni akıllı saati Apple Watch Series 4 modeli bugün itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Saatin satış fiyatı Türkiye'de 3 bin 500 TL iken, ABD'de 399 dolar.

2 KAT PERFORMANS

Yeni saatler ile birlikte daha da büyüyen ekran daha kolay bir kullanım sunuyor. Saatte 64 bitlik çift çekirdekli S4 işlemcisi yer alıyor. Öncül modeline göre 2 kat performans anlamına geliyor bu durum. Ayrıca ivme ölçer ve jiroskop özelliklerinin de yer aldığını belirtelim.

EKG ÖLÇÜMÜ YAPAN SENSÖR EKLENDİ

Yenilenen saat arayüzü ile aynı anda ekranda daha fazla bilgi görüntülenebiliyor. Yeni Apple Watch modeline elektrokardiyogram (EKG) ölçümü yapan bir sensör eklenmiş durumda. Bu sensör ile kalp ritminizdeki düzensizlikleri algılayarak size bu konuda bilgi verebilecek. Ayrıca yere düştüğünüzde öncesinde bir uyarı verecek. Ardından cevap alamadığında daha önceden belirlediğiniz kişilere acil durum bildiriminde bulunabilecek.

TÜRKİYE'DE 3 BİN 500 TL'DEN SATIŞA SUNULDU

Ayrıca saatin 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğunu da belirtelim. Saat 18 saate varan pil ömrü sunuyor. Egzersiz sırasında ise 6 saat pil ömrü oldukça iyi görünüyor. Amerika fiyatı 399 dolar olan saat modeli ülkemizde 3 bin 500 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA