29 Mart 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa26°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

APPLE SATIŞ MAĞAZASININ MERDİVENLERİ BAKIN NE KADARA YENİLENDİ!

Okuyunca şok olacaksınız…

Apple satış mağazasının merdivenleri bakın ne kadara yenilendi!

29 Mayıs 2016 Pazar 23:00

San Francisco'daki mağazasını restore eden Apple, toplam 23.6 milyon dolar para harcadı. Para harcamaktan sakınmayan Apple'ın yaptığı bazı harcamalar oldukça şaşırtıcı.

Apple, San Francisco'daki mağazasını geçtiğimiz günlerde baştan aşağı yeniledi. Yenilenen tasarımıyla oldukça şık bir görünüme kavuşan Apple Store'un ne kadara mal olduğu da ortaya çıktı. Yenilenen mağazası için toplam 23.6 milyon dolar harcayan Apple, yeni mağazası için kesenin ağzını sonuna kadar açmış. BuildZoom'da ortaya çıkan fiyat bir çok kişide şaşkınlık yaşatırken, Apple'ın bu parayı harcadığı yerler daha fazla şaşkınlık yaşattı. Apple, merkezin sadece merdivenleri için 1 milyon doları gözden çıkarmış.

apple-satis-magazasinin-merdivenleri-1-milyon-dolara-yenilendi.jpg

Toplam 2 kat olan Apple Store binasının dışı için 14 milyon dolar harcanırken binanın içerisi için de 9 milyon dolar harcanmış. Binanın dışında yer alan Apple logosu 2 bin dolara mal olurken, mağaza içerisinde yer alan dev video ekranı için 1.5 milyon dolar harcanmış. Binanın içerisinde yer alan merdivenlerde de revizyona giden Apple, her bir merdiven için 500 bin dolar harcamış ve toplam iki merdiven için de 1 milyon doları gözden çıkarmış. Yenilenen merdivenlerin camlı ve şık bir görünüme sahip olduğunu da görebilirsiniz. Bunların dışında güneş enerji sistemi, yeni raflar, destek sistemleri ve daha pek çok alanda yenileme çalışmaları yapılmış durumda.

Apple'ın yenilenen merkezi harcanan paranın hakkını vererek oldukça şık bir görünüme sahip olmuş diyebiliriz. Sizce Apple biraz abartmış mı?

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA