20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

ANTREMAN SAHASI MI? PATATES TARLASI MI?

Antreman sahası mı? Patates tarlası mı?

02 Nisan 2014 Çarşamba 11:11

Başkent’in yeşil beyazlı ekibi G.Gücü’nün antreman sahasında değil futbol oynamak yürümek bile zor

Antreman sahası mı? Patates tarlası mı?

Süper Ligin Başkent ekiplerinden G.Gücü’nün antreman sahası patates tarlasına dönümesi nedeniyle görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Antreman sahasından çok nadasa bırakılmış bir tarla görüntüsü yansıtan sahayı iyileştirme çalışmalarının neden yapılmadığı da merak konusu oldu.

GG ANTREAMN SAHASI (6)

K-Pet Süper Lig’de lige veda eden ilk takım olan Gençlik Gücü’nin antreman sahası patates tarlasına dönmüş durumda. Oynadığı son maçta Küçük Kaymaklı önünde 5-1’lik skorla mağlup olan Başkent’in yeşil beyazlı ekibi G.Gücü’nün Mağusa Kapısı olarak nitelendirilen Çağlayan Bölgesindeki antreman sahası antreman sahasından çok nadasa bırakılan tarla görüntüsü vermesi nedeniyle görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

SAKATLIĞA DAVETİYE ÇIKARTIYOR

Gençlik Gücü’nün Çağlayan Bölgesinde, yapımı tamamlanarak kulübün hizmetine verilen saha bakımsızlıktan kötü bir görüntü veriyor. Yer yer dökülen çimleri nedeniyle kelleşen ve yer yer büyüyen otları nedeniyle antreman yapmaya elverişli olmaktan çıkan saha, yürümenin bile zorlaştığı bir zemine dönüşmüş durumda.

FUTBOLCULAR İÇİN BUBİ TUZAĞI

Futbolcular için bir bubi tuzağına dönüşen ve sakatlanma riskini oldukça artıran sahanın kale ağları da bakımsızlıktan nasibini almış durumda. Yırtılan ve yer yer büyük oyuklar açılan ağların, yıpranması nedeniyle topların vurduğu yerde büyük oyuklar meydana geliyor.

FUTBOLCULAR BU SAHADA NASIL ANTREMAN YAPTI?

Sahayı gören futbolseverler, G.Gücü’nün bu sahada nasıl antreman yaptığını sorarken, Süper Ligde başarılı olamamalarının bir nedenini de buna bağlıyor. Spor Dairesinin neden bu sahaya el atmadığı ve iyileştirme yönünde girişim yapmadığı da ayrıca merak konusu oluyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA