30 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt17°C
  • İskele21°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

ANGELİNA JOLİE YİNE AMELİYAT OLDU

Angelina Jolie yine ameliyat oldu

24 Mart 2015 Salı 12:11

Ünlü yıldız Angelina Jolie, geçen hafta geçirdiği operasyonla yumurtalıklarını aldırdığını açıkladı.

39 yaşındaki Jolie, New York Times gazetesine yazdığı yazıda geçen hafta ameliyat masasına yattığını ve yumurtalıklarını aldırdığını belirtti.

Jolie, yaşadıklarını New York Times'ta yayınlanan Angelina Jolie Pitt: Bir Operasyonun Güncesi başlıklı yazıda anlattı.

Operasyonun ardından Jolie'nin yumurtalıkları ile birlikte Fallopian tüpleri de alındı. Böylece altı çocuk annesi Jolie erken yaşta menopoza girdi.

Annesi Marcheline Bertrand'ı yumurtalık kanserinden kaybeden Jolie, kendisinin de aynı hastalığa yakalanma riski olduğunu öğrenince 2013 yılında iki göğsünü birden aldırmıştı.

Jolie, gazeteye hazırladığı yazıda taşıdığı BRCA1 geni yüzünden yüzde 87 göğüs kanseri ve yüzde 50 yumurtalık kanseri riski oluğunu da belirtti.

AngelinaJolie'nin zaten bir süredir yumurtalıklarını aldırmayı düşündüğü biliniyordu. Ancak geçen hafta doktorundan gelen acil telefonla operasyon öne çekildi.

Jolie yazıda artık menopoza girdiğini ve bir daha çocuk doğurma şansı kalmadığını da belirtti.

Angelina Jolie'nin annesi Marcheline Bertrand, yumurtalık kanserine yakalandı.Yaklaşık 7 yıl hastalıkla mücadele eden Bertrand, 2007'de 57 yaşındayken hayata veda etti.

Marcheline Bertrand'ın son nefesini verdiği sırada yanında Angelina Jolie, oğlu James Haven ve Brad Pitt de vardı.

ANGELINA JOULİE KİMDİR?

Boy : 1.73 m

Takma Adı : Angie, Catwoman

Onu Ünlü Yapan Ne? Gia Filmindeki (1998) Süpermodel Gia Carangi rolü ile ünlü oldu. Ve daha sonra yardımseverliği ile gönülleri fethetti.

Oscar ödüllü aktör Jon Voight'un kızıdır.

Lee Strasberg Tiyatro Okulu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

16 yaşına geldiğinde ilk olarak modellik yapmaya başlayan ve bu sırada Meatloaf, the Lemonheads, Lenny Kravitz ve Rolling Stones gibi müzisyenlerin kliplerinde görünen genç yıldız, daha sonra New York Üniversitesine kaydını yaptırdı. Okul yıllarında Los Angeles'taki The Met Theatre Group adlı tiyatro grubuna katılan Jolie, burada Ed Harris ve Holly Hunter gibi yıldız oyuncularla çalışma fırsatı buldu. Babasının ailesine ve kendisine olan ilgisizliğinden dolayı 12,eylül,2002 tarihinde resmen babasının soyadından ayrıldı.

angelina-jolie-bmgkda-brifing-verdi-5307504ea93bf" Oynamak ne uydurmaktır ne de yalan söylemektir. Oynamak daha ziyade karaktere yakın olan tarafınızı bulmak ve diğer tarafları unutmaktır. Ve sanırım benim bir yanım sürekli olarak, tamamıyla dürüst olmanın neresinin yanlış olduğunu merak ediyor " diyerek oyunculuğa nasıl baktığını anlatan Angelina Jolie, " Girl, Interrupted " adlı filmdeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar Ödülünün sahibi oldu.

1996-1999 arasında Jonny Lee Miller ile, 2000-2003 yılları arasında da Billy Bob Thornton ile evli kaldı.

Daha sonra 2004 yılında Mr And Mrs Smith filminde hayatının erkeğiyle Brad Pitt tanıştı. 27 Mayıs 2006 tarihinde Shiloh Nouvel Jolie Pitt'i dünyaya getirdi. Shiloh' un İncil' deki anlamı "barış içinde" demek.

Önümüzdeki aylarda yeniden doğum yapacak olan Jolie' nin ikiz beklediği sanılıyor.

Ayrıca Jolie&Pitt çiftinin ; (Kamboçya)Maddox Chivan, (Etiyopya)Zahara Marley ve (Vietnam) Pax Thien isimlerinde 3 evlatlığı var. Çocuklarına "Jolie Pitt" soyadını verdiler.

Vücudunda 13 dövme bulununan Jolie'nin, kolunda Türkçesi "Vahşi yürekli olup da kafeslerde tutulanlar için bir dua..." anlamında bir dövme bulunuyor.

Ağustos 2005'te yardımlarından sonra Kamboçya Başbakanı tarafından Kamboçya vatandaşlığı kazandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA