20 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa19°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

ANGELİNA JOLİE YENİDEN KIRMIZI HALIDA

Angelina Jolie yeniden kırmızı halıda

03 Haziran 2013 Pazartesi 15:40

Ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie meme kanserine yakalanma riskinin yüksek olması nedeniyle iki göğsünü de aldırıp protez göğüs taktırdıktan sonra ilk kez halkın önüne çıktı.

38 yaşındaki yıldız, eşi Brad Pitt'in yeni filmi “Dünya Savaşı Z” filminin Londra'da yapılan galasına katıldı.

Pazar günü yapılan galada Brad Pitt'e eşlik eden Jolie, yeni görüntüsüyle kırmızı halıda gazetecilere poz verdi. Pitt eşi için “O her şeyi harika yapıyor. Her şey her zamanki gibi devam ediyor. Bu bizim için bir sonraki etap” ifadelerini kullandı.

Jolie, geçtiğimiz günlerde kanser riski yüksek olduğu gerekçesiyle iki göğsünü de aldırdığını açıklamıştı.

"Çocuklarım için yine aynı anneyim"

Çocuklarına artık annelerini göğüs kanserinden kaybetmekten korkmalarına gerek olmadığını söylediğini aktaran Jolie, "Ben çocuklarım için yine aynı anneyim. Sadece küçük yara izlerimi görebilirler, hepsi bu" diye konuştu. Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti 3'ü evlatlık olmak üzere 6 çocuk sahibi.

Sanatçı, göğüslerini aldırdıktan sonraki süreçte aldığı olumlu tepkilerin kendisini derinden etkilediğini söylerken, gördüğü destekten dolayı da müteşşekir olduğunu dile getirdi. Jolie, aynı zamanda bu sayede konunun kamuoyuna taşınmasına vesile olmasının da kendisini sevindirdiğini kaydetti.

Oscar ödüllü oyuncu, mayıs ayı ortalarında “New York Times” gazetesi için yazdığı bir makalede ölümcül kanser riskini artıran genetik bir mutasyon taşıdığı için iki göğsünü birden aldırdığını kamuoyuna açıklamıştı. Şubat ayında başlayan operasyon süreci Nisan ayında tamamlanmıştı.

Jolie'nin annesi de 10 yıl boyunca meme kanseriyle mücadele etmiş ve 2007'de, 56 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Jolie'nin teyzesi de mayıs ayı sonunda 61 yaşındayken yine meme kanserinden ölmüştü.

©Deutsche Welle Türkçe

dpa/APF, UÇ/BÖ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA